hayalperest__ Kesilen sütü geri getiren oldu mu ? 3 gündür bebeğim emmiyor. damla damla su gibi berrak geliyor kesildi sanırım. Makıne alsam sağsam gelır mı sütüm düzenli kaynar mı çok üzgünüm gerçekten 😔😔😔😔
ervakusunannesi hayalperest__ kesinlikle sağım yapın, bir göğsünüzü emzirirken diğerini sağın. Kuruyemiş özellikle badem tüketin, yeşil soğan dereotu tüketin. Bol bol su içmeniz lazım en önemli nokta bu, suyu keserseniz sütünüz de kesilir 🫶🏼
Mcnkarsel hayalperest__ ben sağarak besliyorum mutlaka düzenli sağın. Artar merak etmeyin. Bebeğim emmiyo ben sağarak cogalttım
Evaninanasi hayalperest__ benim bebeğim ilk 15 gün emmedi ben 2 saate bir hep sağarak verdim. Sadece ilk gün emmişti sonra sarılık için cihazda kaldı biberona alıştı emmeyi bıraktı. 15 fün boyunca ilk günler az az gelen sütüm 15. Gün her göğsümden 50 Cc geliyordu ki tam sağmıyordum bile sağsam 60 a çıkardı yani sağın pes etmeyin çoğalır 👌 15. Günden sonra zaten çok bunalmıştım sağmaktan eczaneden silikon göğüs ucu alıp denedim ve biberona benzediği için tuttu bebeğim 🌸 şu an 38 günlüğüz ve silikon uç ile emiyor.
hayalperest__ ervakusunannesi bebegım emmıyor ne yaptıysam çok ağlıyor sağım yaparak devam edeceğim eğer olursa 😔
ervakusunannesi hayalperest__ daha önceden de mi emmiyordu yoksa süt gelmediği için sinirlenip mi emmiyor?
hayalperest__ ervakusunannesi küvezde kalmıştı bıberona alıştı eve gelince de zorla bir yudum içiyordu kıyamet koparıyordu denemedigim yöntem kalmadı pompayla devam ettim geceleri tek içmeye başladı bır haftadır da onu da içmiyor
ervakusunannesi hayalperest__ instagramdan temasdernegi buraya mesaj atar mısınız ücretsiz emzirme danışmanları yardımcı oluyorlar 🙏
Mcnkarsel hayalperest__ Şu an bebeğim 7 aylık en basından beri sağarak verdim. İlk zamanlar günde 2 kez sağmıstım, 2,5 aylıkkken düzenli sağıma basladım. 2,5 aydan sonra sütüm yeteri kadar cogaldı.
hayalperest__ Mcnkarsel sağarak çoğaltmak mümkün mü bazıları bı yerden sonra bebek emmedıgı için kesiliyor diyorlar
Mcnkarsel hayalperest__ 2,5 aydan beri düzenli sağıyorum. Su an 7. aydan bildiriyorum. Kesilme yada azalma söz konusu degil. Kötü bir haber aldığımda 3 gün azalma yaşadım sadece. Cok sükür düzeldi. Gece sağımı en az bir kere mutlaka yapın. Çok önemli
hayalperest__ Evaninanasi Anladım çok sağolun birimde benzer hıkayemız ama benım kı sılıkon ucunda kabul etmedi. ben de makine almakta kararsızdım pompa var ama o çok yorucu eğer sütte artış oluyorsa inşallah alacağım
Evaninanasi hayalperest__ silikon uçların da boyutları oluyoruz sanırım Philips aventin boyutlarına göre deneyebilirsiniz belki büyük veya küçük geldiği için istemiyordur. Bide bebeğin ağzına vermeden önce göğsünüzü sıkıp 3-4 damlayı silikon ucun içinde biriktirin, süt göğsünüze inmiş olsun yani onu yormasın ucun içindeki sütü çekerken zaten süt akmaya devam edeceği için yorulmadan içebilir. 🙏🏻 Bunlar da olmazsa sağarak verin düzenli sağım ile süt artar