Kuzeyannesi35 Kızlar biz aylık mutfak alısverıısı yapıyrouz sizce a101 büm şok migros hangısı daha ucuz siz hangı öarketı tercıh edıyorsunuz
salakmisincemilee Kuzeyannesi35 migros aralarında en kalitelisi bence adı pahalı kalmış çoğu ürünü diğer markalara bin basar makarnaları falan çok güzel
Defnem2222 Kuzeyannesi35 a101 den bir kere peynir aldım kokuyordu gittim geri verdim bir kere de mantı aldım içinden böcek çıktı tövbe daha asla almıyorum bimden bazen ama Migros temizlik açısından da en iyisi kendi markasıda hemen hemen 101 bim gibi
Bebekligiller A101 her zaman 50 kuruş, 2 lira daha ucuz oluyor. Bazen indirim de oluyor. Ben aylık değil indirime girdikçe alıyorum ihtiyaçlarımı öyle daha iyi oluyor.
Berkahlas Ben çok araştırıyorum bir şey aldığım da hepsine bakıyorum ve bana göre hem uygun hem de parasını hakeden Migros ürünlerinden aşırı memnunum uygulamasını indirip indirimlerden de takip edersen daha uyguna geliyor meyve sebzesi çok taze
oykumoms Migros daha uygun geliyor bana kendi markasını uyguna satıyor ve kaliteli de oluyor ben seviyorum