Songena19 2.5yasindaki kızım ishaldi bende şüphelenip gaita testi yaptırdım ve amip çıktı nasıl bulaştı anlamdım evden çıkmiyoruz doğru düzgün doktor ilaç yazdı evde küçük kardeşi de var ona bulaşır diye korkuyorum geçiren var mı acaba
Elevka_96 Songena19 iyi yıkamadan yenilen sebze mevyedende bulaşıyor salata vs . Çabuk atlatılıyor ama ishal için muz yedirin patates ve prinç bulaşmaması içinde temas ettiği alanları tuvaleti vs ayırın hastalıktan sonra tüm oyuncakları yıkayın.
Upsss Songena19 merhaba bebeğim 5aylikken amip oldu küçüklere bir tek flagly kullanılıyor 1ay sürdu biz biraZ Zor geçirdik .hangi hastaneye gittiyseknbir tek flagly kullanın dedi bu sürede iştahsız olması normal ateşi olabilir kaka sayısı artış ve kusma özellikle kakada kan bol mukus oluyor
Upsss Songena19 ve bizde geçirdik ben ve eşim bizzat kendi adıma 15gun boyunca serum ve hap dışında hiçbir şey yemiyorum yesemde kusuyordum ve tuvaletten çıkmıyorsun aşırı halsiz uyuma çok vardı bendeki belirtileri ben 15 günde toparladım istediğini sorabilirsin ama korkma biraz zmn alıyor ama geciyor
Songena19 Upsss 2.5yasinda bizimki doktorumuz raxerin diye bir ilaç başladı bize inşallah iyi gelir iştah sıfır zaten hafif ateş oluyor ara ara halsiz ve uyku hali oluyor
Songena19 Upsss 2.5yasindaki kızım da çıktı ama nasıl kaptı anlamdım dikkat ederim herseyine ama doktor raxerin diye bir ilaç başlayalım dedi onu başladık bugün inşallah düzelir bir an önce sürekli karnım ağrıyor diyor tuvalete gidiyoruz
Upsss Songena19 inşallah cabuk toparlar ama maalesef en az 10gun sürüyor çok halsizlik ve yorgunluk olur
Prensesimm3 Songena19 merhaba bu ilacı nasıl kullandınız bize de verdi ama biz kullanamadık 100 ml su içmiyor katsam bile çöpe gidiyor