Nuraymehmet canım benim hepimiz böyleyiz tek değilsin güçlü olman lazım sabırlı ol papatya çayı iç veya yeşil çay sakinleşmek için böyle durumlarda bebeğini al bir kaç dakika balkona çıkart veya cama temiz hava alın sakinleşin , öfkeni kontrol etmeye çalış bende çok sinirli bir insanım lohusalık depresyonu geçirdim ama artık herşeyle nasıl baş edeceğimi öğrendim , bebeğin uyuduğunda sende uyu belki uykusuzsun diye sinirlerin tavan ediyor beni uykusuzluk mahvediyor, bebeğin uyumuyorsa belki karnı ağrıyordur gaz vardır emziriyormusun? Yediklerini göz önünde bulundur gaz eden şeylerden bir süre daha uzak dur , bebeğinle dışarı çıkın yürüyüş yapın , bebeğini evde gezdir biraz sohbet et içini dök ki gerginliğin gitsin , bebeğini şarkı aç (bakkal amca arı vızvız kırmızı balık çok eğlenir ve yorulur uykusu gelir), altını sıksık değiştir belki huzursuzdur, beslemeden sonra gazını çıkart ki kusma ihtimalli en aza indirirsi ve az az sık sık emzir kusma problemi varsa , bebeğinle ne kdr çok aktivite yapıp yorarsan o kadar çok uykuya erken geçer bir süre sonra düzene girersin inşallah , güçlü ol canım bebişin için iyi akşamlar Allah yardımcımız olsun hepimizin💖💕