080922 Bebeğim 2 aylık ne yaptıysam emzik tutturamıyorum öğürüyor kusucak gibi oluyor önerdiğiniz emzik veya tutturma öneriniz var mı? Uyurken emzik niyetine beni kullanıyor çok zorlaniyorum biberon nuk kullanıyoruz onu tutuyor
BerkJir 080922 ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen gün bi fenomen ebesinin sözlerini paylaşmıştı ‘ 1 dakika tut ağzında bırak öğürsün çıkarmaya çalışsın 1 dakikanın sonunda tutmak istiyorsa tutar zaten ‘ diye ama bilemiyorum yani yine söyliim de
Mbrre 080922 sütünden damlatip vermeyi denedin mi ben öyle yapmıştım ama şimdi bırakmaya çalışıyoruz meme reddine dönmeye başladı bizim ki
1kiz1oglan- 080922 emziği büyük mu geliyor acaba öğürmesi ondan olabilir , bizde 4 emzik denedim sonunda birini kabul etti, ağzına koy biraz elinle tut çıkarmasın emsin zamanla alışır sürekli verirsen , olmazsa farklı emzik dene
Buketburcu 080922 benim bebekte tutmadı midesi bulandırıyor aventte kullandım başka markada tutmadı bende ısrar etmedim
080922 1kiz1oglan- 0 6 ay alıyorum damaklı ve kauçuk olanlardan denedim ikisinde de öğürdu hatta nefessiz kalacak derece de emzik öneriniz var mi
Beryak 080922 benim kızımda 3 buçuk aylık ilk doğduğunda tuttuydu sonra beni emmeye başlayınca biraktı denemediğim kalmadı emzik dediğiniz gibi öğürüyor yada ittiriyor bugün kargom geldi en son artık avent denicem dedim yine aynı bilmiyorum :) pest etmicem yinede