Dilaraalin Buraya bebeğim 34.haftasinda doğup yoğun bakıma alındığında gelmiştim herkesten dua istemiştim 18 gün sonra bebeğim yanıma gelmişti şuan 4 ay 20 günlük oldu bile 🙏 her şey geçiyor çok şükür Allah’ım bütün evlatlarımızı korusun 🧿🤲
neslicanben Dilaraalin aminn sağlıcakla büyüsün inşallah bebeğinizz. 28 hafta 1000 gr doğan bebeğim geçen 4 gün önce 1 yaşına girdi. Büyük mucizeler yaşattı bize daim olsun sağlıkla büyüsünler inşallah
Ddm_efn_dlr Dilaraalin benimde 30. Haftada doğdu kızım 1600 gr 40 günün ardından bizde kavuştuk şükür bin şükür suan düzeltilmiş 6.5 aylık 🥰 evlatlarımızı rabbim korusun bizlere bagıslasın
Dilaraalin Ddm_efn_dlr benim de normal de 3 aylık kızım beyin gelişimi davranışları falan 4.5 ay ile uyumlu görmüştü doktor sadece boyu ve kilosu sınırda 🤦❤️ amin inşallah 🤲
Ddm_efn_dlr Dilaraalin hiç merak etme cok cabuk toparlıyorlar biz kilo ve boy olarak takvim yası ile uyumlu 8 ay 17 günlük desteksiz felan oturuyor ek gıdaya başladık ama motor becerileri 6 aylıkla uyumlu saglıklı olsunlarda er gec bütün becerileri yerine geliyor merak etme biz birde doğuştan hipotriodi hastasıyız her gün ilaç alıyoruz bin şükür halimize
Ddm_efn_dlr Dilaraalin Allah razı olsun canım Amin sende hiç takma kafana kilo boy vs güzel anlarınızın tadını cıkar