Prensessannesi1905 Merhabalar 1 buçuk yaşındaki kızım için alışveriş merkezindeki oyun alanları gibi yer arıyoruz hafta sonu götürmek için Avrupa yakasında gittiğiniz memnun kaldığınız ve cebimize uygun bir yer var mı
Deletedmom_35 Prensessannesi1905 böyle yerler nedense hiç cebe uygun olmuyor. Bir avmde giriyoruz bir oyun alanına yarım saati 65 tl bana mı çok geliyo bilmiyorum 65 tl lik kapıyoruz ki orda ve yarım saat başladığı gibi bitiyor yazık
Pol34 Prensessannesi1905 Anadolu yakasında gidiyoruz biz watergarden avm içinde birlikte oynuyoruz güzel oluyor çoğu avm içeriye ebeveyn sokmuyor burası öyle değil. Ben çok memnun kaldım
Noname21 Prensessannesi1905 valla ortada bir salgın var . Bence avm gibi yerlere hiç goturme o oyun alanları da mikrop yuvası malesef.
Prensessannesi1905 Deletedmom_35 evet gerçekten pahalı peki benzer nasıl bir yere gidebiliriz normal lunaparka götürsem bundan daha karli gibi kış gelmeden çocuğu biryerlere götürmek istiyoruz aklımıza direk burası geldi
Deletedmom_35 Prensessannesi1905 aslında en güzeli kalabalık açıdan falan böyle yerler lunapark olur mu bilemedim eğlence merkezleri oluyo mesela bide
Poyrazin_annesii Kagıthane axis avm var Alibeyköy biz haliç avm de var Yeşilpınar vailand avm var(yeni adı isfanbul avm)