Gltnesi 25 günlük bebeğimin boğazında balgam var doğal yollarla nasıl rahatlatabiliim bebeğimi rahatsız oluyor surekli
Salis_ Gltnesi benim bebeğimde de vardı ıhlamur veriyorum öyle geçiyor ama seninki küçükmüş daha verilir mi bilmiyorum
Melikeuzun Gltnesi bunu bende çözemedim bol bol sıvı alacak annesi çok küçük seninki benim kızda 2,5 yaşında o da balgamlı bu havadan mıdır anlamadım ne yaptıysam gitmiyor
Ayseey Gltnesi ıhlamur denediniz.i faydası oldumu benim bebeğimde 47 günlük onda da balgam var yatamiyo nefes almiyo sanki
Gltnesi Salis_ evet benimki küçük doktor antibiyotik verdi bir kaç damla veriyorum ama.oda fayda etmiyor
Melikeuzun Salis_ içmiyor ögyk ogyk diyo tereyagıyla pekmezi erittim kaşığı bi tepikledi heryere dağıldı vitamin verıyım dedim kaşığa koydum dönmüş bana korkuyorum diyo bana guvenmiyormu anlamıyorum ki :))
Salis_ Gltnesi antibiyotiğe devam edin mecbur ama baktınız geçmiyor ıhlamurda verin günde iki defa şifasını bulur inşallah minik 🙏🏻
Salis_ Melikeuzun içmek istemediğinden koktuğunu söylüyordur da ıhlamur çok iyi geliyor balgama bir de başka bi tarif var bebeğin sever mi bilmiyorum ama çok iyi geliyor oda
Melikeuzun Salis_ evde çok ıhlamur var hep aldım onları kullanmak istiyorum ne yapayım tarif ver lütfen 🙏
Salis_ Melikeuzun bi tatlı kaşığı limon bi tatlı kaşığı zeytinyağını iyice karıştır ver boğaza o kadr iyi geliyor ki