Deletedmom_28 Cik ben Karaca hatır plus kullanıyorum yan tarafı filtre kahveli olan memnunum 2 yıldır kullanıyorum
Cik Ykstpshr korkmazın küçük ev aletleri serisini almıştım çeyizime tost mak ile waffle dan memnunum bende ama çaycısınçok kötü traktör gibi çalışıyor o yüzden kahve mak hiç bakmadım
Deletedmom_28 Cik köpürtüyor benimkisi kahve kaliteli olunca şeker kahve oranını düzgün tutunca gayet güzel köpürtüyor  
tazeanneyimben Karaca hatır plus 5in1 mod aşırı iyi ve çok yönlü her şeyi tek makinada toplamışlar ama sadece çay demleme kısmı biraz şikayet almış onun da ölçeği kendin az ayarlarsan sıkıntı yaşamıyorsun
Cik Egehnsmom onu alsak içine kahve alacak pramız kalmaz birde ben kahve seven biri değilim misafir geldiğinde kullanmak için istiyorum cezveker haldır huldur ocaktan düşüyor sinşr oluyorm bana kahve dokunuyor hergün içmem aradabir😂
Egehnsmom Cik zaten iyi Bir kahve içiciyseniz alın bu makineden derim biz eşimle tirkakiyiz dışarıya kahve parası vermektense evde yapıyorum daha güzle bile oluyor ozmn daha uygunları da var tabiiii
NmalkoC Cik kesinlikle siemens eq9 öneriyorum bir sürü kahve seceneği vâr ayrıca taze cekilmicekirdek kahveden miss gibi oluyor günde 3 espresso icem biri olarak oneriyorum
Cik Deletedmom_28 hangi kahveden alıyorsunuz püf noktası ne peki sanırım sizinkinden alıcam ya başka bulamadım iyisini homend var onunda sütlü kahve yapanı nı önermemişler arçelik te hem pahalı hem üç fincanlık küçük
Deletedmom_28 Cik Mehmet efendi kullanıyorum makineye ilk suyu sonra kahvesi ve şekerini atıp güzelce karıştırıyorum kahveyi makine de çıkan ölçü kaşığı var onunla dolu kaşıkla tepeleme koyuyorum
Cik Deletedmom_28 tamam canım sağol ona baktık bizde ilk sonra yorumları görünce acaba dedim kötümü gelir karaca züccaciye den alıcam trendyoldaki bakalım indirime girerse inş iyisi gelir bu tarz aletler şans işi birazda arçelik almak isterdim ama iki üç fincan olunca canm istemedi ikililerde çok pahalı kendim pek kahve sevmediğim için sadece misafir için alıcam kendim çok nadir içerim
Deletedmom_28 Cik Trendyol indirimlerini takip et canım bu ay indirim ayı karacanın kendi sitesine de bak orada da indirime girer