Ashly90 10 gün sonra 8 aylık olucaz aksam 9 da uyuyor 12 den sonra her saat kalkıyor nerdeyse çpk yoruluyorum alışkanlık hale geldi uyanınca eözik vermeye çalışıyorum agzını kitliypr almıyor nasıl bir yol izlemeliyim düzene girmesi için
simgealp Ashly90 benim kızım yanımda yatmadığı zaman ve karnını doyurmadan uyuyunca saat başı uyanıyor. her bebeğin ihtiyaçları farklı farklı tabii ki en iyi siz bilirsiniz ne derdi olduğunu 😊
Melisanaz Ashly90 bebegm 7 ay 10 gunluk saat bası kalkıyo kafayı yıcm emiıo gerı uyuyo bdha yne aynı atak mı blmıorm nasl gcer ıns cbk atlatrz
Farahzeynep Ashly90 birAz daha geç uyutmayı deneseniz? Benim de kızım 8.30da uyuyunca 12den sonra her saatbaşı uyanırdı. 10da uyutmaya başladım, 4-5e kadar hiç uyanmıyor. Yiyip tekrar uyuyor sonra, 5 aylık şu an 🙄
Halidefem Derdini anlamaya çalışın. Anneden ayrı yatan bebekler güvende hissetmedikleri için saatbaşı kalkarlarmış
26082014 Halidefem alakası Yok dediğinizle oğlum bugün tam 4 aylık oldu 4 gündür aynı sorunu Bnde yaşıyorum ondan önce Herşey iyidi sadece 2 kere kalkardı gece emmeye şimdi ne oldu anlamıyorum böle
Farahzeynep Halidefem benim kızım doğdu doğalı benden ayrı yatıyor ama hiçte dediğiniz gibi değil, 10da uyur sabah 5e kadar uyanmaz 🙄
Halidefem 26082014 Ashly90 Farahzeynep Doktorun dediği bu yani kafadan atmıyorum benimkisi gündüz bile benim lokum olmadan uyumuyor. Her bebek farklı tabiki
Ashly90 Melisanaz benimde aynı ya maalesef 2-3 kere kalksa ona da razıyım ama sürekli bir kalkıp emme modunda
Ashly90 Melisanaz benimde aynı ya maalesef 2-3 kere kalksa ona da razıyım ama sürekli bir kalkıp emme modunda Farahzeynep valla gündüzde pek uyumadıgı için 9 da bayılıyor bir düzene sokamadım uyku olayını