Annekizz Nerden alışveriş yapıyorsunuz Allah aşkına önceden buluyorum bi şekilde ama şimdi yok boyum 1.50 baktığım tunikler gömlekler hırkalar kazaklar vs benimle aynı boydalar resmen 🫣
Ayazveannesiii Annekizz melike tatardan alıyorum boyu oluyo genelde instadan bakabilirsiniz ürünlerine. Lamelif, tofisa, gizca bu sayfalara da bi bakın 🌸
Eylul05 Annekizz modaselvim der susarım kıyafetleri on numara bu ay o kadar zengin ettim ki modaselvimi köşeyi dönmüştür 😄😄😄
TlhErva65 Annekizz boyumuz ayni 1.50 mecbur alip yapiyorum gecen gun kendime bir etek bir pantolon aldim ikisinide kisaltmak zorunda kaldim
Annekizz yalnizkalp Evet öyle gerçekten ne aldıysam üstüme oldu diyemedim çıkıp gezmem lazım ama evde küçük çocuk olunca zor
Kahannesi Eylul05 ayy kaliteli mi gerçekten beğeniyorum ama cesaret edip alamadım hiç iadede falan sıkıntı yaparlar mı
Kahannesi 34-36 giyiyorum ama boyum 163 o yüzden sorun olmuyordu😬 ben genelde armine kayra dan falan alıyorum tunik değilde sweatshirt tarzı oversize şeyler tunik gibi durabilir
Eylul05 Kahannesi hayır bana gelenler hep tam oldu iade hiç yapmadım en fazla 2 gün içinde geliyor ben memnunum gerçekten iyi yani aldıklarım
Eylul05 Deletedmom_27 acaba yanlış yıkama mı yaptın ben kuralına göre davranıyorum kıyafetlere bence kullanıcı hatasıdır