Giraysmom20 Asyakus123 ikiside hiçbir işe yaramıyor, denedik ve sıfır hafifletme, göğsüne günlük sakızı yapabilirsiniz, tereyağını kaynatıp içine pekmez koyup verebilirsin, geceleri serum suyundan buhar verebilirsin bunlar iyi geliyor
Kimyageranne123 Asyakus123 bakın öksürük şurupları aslında öksürüğü kesmiyor sadece geri itip maskelemeye yarıyor öksürüğün en kesin ve doğru tedavisi buhar makinesiyle çocuğunuza hava(ilaç) vermeniz (bu arada bunlar benim düşüncem değil kendi Dr muzun bize anlattığı ve uyguladığı tedaviydi bu şekilde açıklamıştı)
Fztserap Asyakus123 çok geçmiş olsun . Akgünlükyağıbı zeytinyağıyla karıştırıp göğsüne ve sırtına sürmek sonrasında koyun yünü koymak çok iyi geliyor . Yine sarımsaklı zeytinyağını topuk altına sürmek , Udihindi yağı kullanmak , Bal sarımsak limon karıştırıp yedirmektte. İnstagram da gıdamühendisibiranne sayfasına bakın lütfen . Çok faydalı olacak öksürük hakkında tarifler ve uygulamalar var . Umarım siz de faydasını görürsünüz 🙏🏻Ayrıca grintuss doğal içerikli diğerini bilemiyorum ama kullananlar çok fayda görüyor . Deneyin bence.
Asminmuko Asyakus123 canım ben de prospan kullanıyorum memnunum çocuktan çocuğa değişiyor ama belki size grintus iyi gelir çok geçmiş olsun kızım öksürdügünde yada hasta olduğunda hemn zeytin yağı sarımsak karıştırıp onu sürüyorum ayağının altına uyurken çok iyi geliyor dene derim
Giraysmom20 Asyakus123 geniz akıntısı için burnuna udi hindi yağı sıkabilirsiniz yada yarım litre suya birer tatlı kaşığı tuz katbonat atıp birer avuç melisa ve papatya ekleyip bebeğinize solutursanız oda iyi gelir 😊