Uyku eğitimi veren anneler, veya vermek isteyenler icin başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. İnstagramda baya popüler bir “uyku koçu” ile anlaştık şu kadar gün eğitim veririm şu saatlerde soru cevap yaparız vs tamam güzel. İş geldi bebeğim dirençli çıktı ağlamalar bitmiyor artık psikolojimiz bozuldu bebeğim ayrı ağlıyor ben ayrı ağlıyorum bana 2 BUCUK SAAT AĞLAMASINA İZİM VEREBİLİRİZ dedi. O an ne kadar yanlış yaptıgımı anladım, uyumlu bebekler ve anneler uykusunu düzene sokmuş olanlar memnun olanlar ne mutlu sizlere fakat anladım ki her uygulama her bebeğe olmamalı. Özellikle şu kadar dk bekle gir şu kadar dk daha ağlasın sesi kısıldı cocugumun alıyorum diyorum alma direnci artar diyor cocuk debelenıyor yahu yatagında bu mu eğitim. Derin bi yara aldık ben yaptım siz yapmayın başlarım eğitimine. Böyle eğitim mi olur. Suanda bebegım de tüm dengesi bozuldu. Kısacası şu kadar dk dur odaya girme bırak ağlasın diyen uygulamar cok canice. Kötü ylldan öğrendik sizlere tavsiyemdir, ayrıca sonunda diyor ki cocuk hala aglıyor bi saat olmuş eğitim bitti normalde ama ben sizin mesajlarınıza hala cevap veriyorum??????? Böyle insanlara prim vermeyin yapmayın nolur biz ettik siz etmeyin