Bugsbunny1 Ayazveannesiii benim özlemeye çok vaktim kalmıyor zaten uykulari 10 dakikalık 15 aylık oğluşumun . Gece de çok uyanıyor ben uyusa da bende bir rahat etssem diyorum ozleyebildigim pek söylenemez 😂
SevgiSelim14 Ayazveannesiii bizim uyku konusunda bi problemimiz yok cok şükür ilk aylarında özleyip telefonda resimlerine bakıyorum takiii emekleyip benden sürekli kaçıp heryere tırmanmasıyla bitti 😂 uyusunda bende rahatlayayım kafasındayım suan 😂
Deletedmom_112 Zeytinnn-gozzz1 hahahh bu ben o sira koştur koştur tuvalete gidiyorum, etrafı toparlıyorum saçımı başımı düzeltiyorum bi bakıyorum uyandı herşey yarım kaldı 😂
Ayazveannesiii Deletedmom_112 ayy evet gerçekten benimde 1 aylıkken öyleydi şimdi 2 buçuk aylık oldu uyurken kundak yapıyorm biraz yatıyo yoksa eli kolu durmuyo uyandırıyo kendi kendini 😅
Ayazveannesiii Bugsbunny1 doğru uyumayınca öyle.. Benimki de ancak kundaklayınca bi saat falan uyuyo başka türlü hiç uyumuyo
Bugsbunny1 Ayazveannesiii kız o zaman ne ara özlüyosun bırak uyusun ne özlemesi 😂 Oğluşum uyuyunca ilk aklıma gelen hemen ev işlerim tamamsa güzelce bir kahve yapıp ayaklarımi uzatip keyif yapmak 😂 zaten bir annenin keyfî ne kadar sürebilir ki en fazla 10 dakika 😂
Deletedmom_112 Ayazveannesiii sen bide 9 aylık olduğunda gör,😂 eli kolu durmuyor baglasan yine açar emekliyor, yuvarlanıyor, bir yerlere tutunup kalkıyor, dağıtıyor, 2 saniye gözünden ayırmaya gelmiyor.
Misssitare Ayazveannesiii uyumuyor ki özleyelim😅😅 1 sattir üzerimde uyuyordu yeni yatağına koydum. 5 dakikaya uyanır🥴