Sehhy 8 ay 20 günlük, 5 defa besleniyor 8 buçuk gibi güne başlıyoruz 9 10 gibi 210-240 cc mama içiyor sonra ilk uykusuna yatırıyorum yarım saat 1 saat uyuyup tekrar uyanıyor haliyle kahvaltımız geç oluyor biraz 1 buçuk 2 gibi kahvaltı veriyorum genellikle yumurta sarısı cici bebe muz ve ya elma armut değişiyor labne ve ya lor peynir tahin pekmez bazen salatalık yada bazen yumurta sarısı yanıja meyveli muhallebi tarzı yapıyorum bazen uykusu gelirse tekrar uyutuyorum bu saatlerde. 4 buçuk 5 gibi tekrar mama içiyor 180-210 cc. 7 buçuk 8 gibi ara öğün veriyorum. Yoğurt\meyveli yoğurt bazen kefir içiyor ve ya çorba 1 kase kadar. En son gece uykusuna geçerken saat 10da tekrar mama veriyorum ml değişiyor açlık durumuna göre 150-180-210 gibi sonra sabaha kadar güzelce uyuyor (maşallah). 2 tane dişimiz var. Henüz emekleme yok ama yüz üstü yatarken arkaya doğru baya gidiyor kendini kaydırarak. Yeni yeni bir yerlerden tutup kalkmaya başladı, alkış, gel gel, bay bay hergün deniyorum gösteriyorum ama sadece gülüyor henüz yapmaya başlamadı.