Minnoss_hatun_ Kızlar bebeğime metsil kullanıyordum ama işe yaradığını pek de zannetmiyorum doktora sordum ya biogaia yada zinco dedi ama birisini odemiyormus devlet ikisinin de fiyatlarini ve fayda görüp gormediginizi yazarsaniz ikisinden birisini alicam🙃
Nslhn5561 Minnoss_hatun_ biogaia 160 küserlerde bişeydi sanırsam ben işe yarıyor mu tam bilmiyorum ama gazını çıkarıyor
Freedyaq Minnoss_hatun_ biogaia ve sub simplex kullanıyoruz ikisini bi arada veriyoruz.dün aldım 163 lira
Minnoss_hatun_ Freedyaq biogaia bagisak duzenleyici diyorlar ama ekstra olarak gaz damlasi da kullanilmali mi acaba
Minnoss_hatun_ Tugcebudak20 Teşekkür ederim ekstra gaz damlasi da kullandiniz mi çünkü onlara pribiyotik bağırsak duzenliyici diyorlar da merak ettim🙏
Tugcebudak20 Tugcebudak20 evet kullandım bağırsak düzenleyici vermişti doktor onu kullandım ondan çok çok memnundum tavsiye ederim biraz pahalı ama paydasını göreceğinize eminim adı Forbıome minies probiyotik
ParsBebek Minnoss_hatun_ metsili hergun düzenli kullandım ayni saatlerde ben çok faydasını gördüm gaz sorunumuz bitti kendi kendine uyurken bile çıkarıyor ☺️
fbetul4270 Minnoss_hatun_ Ben biogaia kullanıyorum. Doktorumuz düzenli kullanırsam fayda edeceğini söyledi ve öylede oldu. Bebeğimin kolik sancısı azaldı. Ama her damla her bebeğe aynı etkiyi etmiyor.