Dondurmalikahve Vicconun çocuk botlarından memnun musunuz biliyorum iyi bir marka ama botunu hiç kullanmadım bir de kalıpları nasıl Oğlumun ayakları 16 cm
NuruKelam Dondurmalikahve Bir kere aldım bu markadan zaten dediğin gibi kaliteli bir marka gayet güzeldi ama kalıp olarak bilmiyorum gidip deneyip alıyoruz parmak ucundan bir parmak boşluk olacak şekilde. Spor ayakkabı da 22 giyiyordu zamanında botu da aynı 22 numara almıştım.
agacsizkoala Dondurmalikahve ben ışıklı botunu almıştım oğlum yeni yeni yürümeye başlamıştı o dönem çok memnun kaldım ama spor ayakkabı ile yürür gibi zorlanmadan yürüdu, nerdeyse iki haftada bir botları makineye attım ışıkları bile bozulmadı
Pinar_kb Dondurmalikahve vicconun kendi ayak tablosu var internet sitesinden bulabilirsin. Ben hep vicco kullandım memnunum 👍
ihtmozz Dondurmalikahve biz giydirip aldık vicco mağazasından. O yüzden cm numara hesabı bilmiyorum ama botları güzel memnunum. Oğlum memnun yani bunu biliyorum 😃
Dondurmalikahve NuruKelam Maalesef gitme şansım yok ilçede yaşıyoruz gitsek gideriz ama da… 26 giyiyor herhalde 26 olur
Dondurmalikahve agacsizkoala Bende ışıklı almak istiyorum 😄 birazdan seçeriz oğlumda, yıkanınca bozulmadigina sevindim