Dgnbsr Hanımlara günaydın 5ay 24 günlük bebeğim var alerjik bir bebek ve bende zehirli guatıra çıktı ama bende hiç bir belirti yok başına gelen var mı
Deletedmom_112 Dgnbsr annemde vardı sürekli halsiz ve uykulu oluyordu 3 4 yıl ilaç tedavisi gördü daha sonra gecti, ama emzirme döneminde nasıl olur bilmiyorum
Rika Dgnbsr bende de var hiperdioidi ve nodullerim var 6 ayda bir kontrol ediliyor. Aslinda hipertieoid yani zehirli guatr genelde hormonal bozukluklarin uzantisi olarak cikiyor.
Rika Dgnbsr 6 ay emzirdim endokrinoloji bolumu. Hipofiz adenomu kaynakli hipertieoidi olusmus bende. Ihmal etmeyin endokrine gorunmenizi tavsiye ederim
Dgnbsr Rika bugün tekrar tahlil verdim yarın sonuç çıkıp ilaç vericek cocuk doktorunu da ilaçı sorucam inşallah emzirmemde sorun olmaz
Rika Dgnbsr allah saglik versin bizim sagligimiz cocuklarimiza bakabilmemiz icin onemli. Emziremeseniz de mamalar var artik yoklugunu aratmaz. Biz iyi olalim cocuklarimiz anne sutu mama farketmez iyi olurlar. Umarim iyi cikar sonucunuz gecmmis olsun