Biris Merhabalar, İzmir de ya da Aydın’da kürtaj yapan bir hekim ya da hastane var mıdır? Yakın arkadaşımın ilk gebeliği ve dış gebeliği varmış o yüzden araştırıyor ben de burdan fikrinizi almak istedim
Mmdr Biris hıc bilmiyorum ama iyi nı hekim bulması sart arkadasım ozelde olmasına ragmen parca kalmış tekrar kurtaj olmak zorunda kaldı Boyle setlerde secici olmak gercekden faydalı
omerinannesi_2705 Biris Ben Denizli’deyim Denizli’ye gelebilme şansı varsa eğer burada doğum yaptığım doktor çok iyi ve kürtaj da yapıyor. İşinin eri uzman bir doktor. Adile Ülker Gümüş biraz araştırabilirsiniz isterseniz ☺️
Biris Bir de vakumlu ve normal olan varmış sanırım bu konu hakkında bilgisi olan var mı hangisi daha iyidir diye
nesnes Biris vakumlu olanı çok tercih etmiyorlar parça kalabiliyor diye.. normal kürtajda kazıyarak yapılıyor ondan daha emin oluyor doktorlar
Rsc35 Benim arkadaşım zorunlu kürtaj olmuştu doktorumuz aynıydı özlem Gültekin izmirde kliniği. Daha sonra gittiği başka doktor kürtajın çok temiz yapılmış demiş arkadaşım da bi sorun yaşamamıştı