Akrblt Merhaba benim kizim 1 bucuk aylik ve Mama Iciyor Su versemde olur mu Veya suyu lac aylikken verebiliyos
Bircaykoyicelim Akrblt Mama yada Anne sütü farketmiyor. 6 Aydan önce su verilmez. Ek gıdaya geçmediği sürece. Mama da suyla yapılıyor zaten. Bebeğinizin şu ihtiyacıni karşılıyor. Böbrekleri henüz çok küçük su zararlı.
Show_must_go_on Akrblt ver veya verme diyemem sana ama ben hep verdim çok değil lıkır lıkır içirmedim ama 1 çay kaşığı veriyordum 2 aya kadar sonra 2 çay kaşığı yaptım 4. Ayda yaza tam denk geldi o yüzden 4-5 çay kaşığı diye arttırdım.
menek16 Akrblt ver verme demek yanlış olur bilinen ek gıdaya kadar verilmemesi benim de bebegim mamayla besleniyor annelik iç güdüme dayanarak nezle oldugunda kuru öksürüğü oluyordu o dönemde kaynamış ılıtılmış su verdim bi çay kaşıgı kadar
Aselin_annesii Akrblt ben veriyorum ama bi iki çay kaşığı kadar. Suyun tadını bilsin ve tiksinmesin diye veriyorum bazen haftada 1 kere falan verip vermemek sizin kararınız tabi normalde verilmemesi gerektiğini söylüyorlar tabi