menek16 5Lİ HASTANE ÇIKIŞI 80 TL KUTULUDUR KULAKLI KIZ BEBEK TULUM 170 TL ETİKETLİDİR 6-9 AY YAKALI ZIBIN 100 TL BİR KEZ GİYİLDİ ETİKET 6 Ay FAKAT DAR KALIP 1-3 ay uygun olur
Miraymomm menek16 kulaklı olanda şuan cildirinsda 100 TL hanım efendi sıfır bence fiyatlarınız çok yüksek
susiron menek16 bu 5 li hastane çıkışı bime gelen ucuz hastane cikisiydi aynısını ben aldım ya 😆aldığınız fiyattan nasıl koyuyorsunuz bimde 80 liraya satılmadı bu ürün yapmayın yahu .Adil olun biraz
Irmakmelegim menek16 ne kdr etiketli de olsa 2 el bebk ürünü sonuçta 200 TL aldıysanız 100 TL satsaniz karşı taraflı alıcı için ve sizin satmaniz daha kolay olur bu sklde alıcı zor cikar
Ozlm007 menek16 bu hastane çıkışının 10 lusunu 80 liraya almıştım ben kundaklı takımlı yani biraz uçmuşsunuz ayrıca o hast çıkışının kalitesi de bilinir yani yine de siz bilirsiniz
Deletedmom_54 menek16 kusura bakmayın ama uçmuşsunuz 5li hastane çıkışından annem 2 tane almıştı ucuz buldu diye 50 lira yani fiyatı siz 2. El ürünlerinize ekstra fiyat ekleyerek satıl yapmaya çalışıyorsunuz