Mukaddes_5 Arkadaslar oglum 4 aylik oldu emzik almiyor. Bibs markasi cok onerildi kaucuk uclu onu verdim iki aylikken arada tuttu arada midesi bulaniyor. Simdi de oyle. Baska oneriniz varmi aventin emziginide cok duydum ama
Aselin_annesii Mukaddes_5 aventin emziğini kullanıyoruz kızıma 1 haftalıkken verdim direk aldı biberonlarımızda avent natural meme reddi de yaşamadım canım tavsiye ederim anne memesine en yakın emzik aventmiş
Beraninannesii Mukaddes_5 5 aylık olacak doğduğunda Avent verdik hala tutamiyor bakkal emziği verdim tutamadı bugün dedim belki biberonun ucuna benzer tommee Tippee var onu alayım deneyeyim ama nafile tutamıyor 😅 Düşüyor ağzından bu seferde düştü diye sinirlenip ağlıyor cok istiyor emmek 😅
Annecik34 Mukaddes_5 nuk markasını tuttu bebeğim hiçbirini tutmadı onu tuttu damaklı olanını almıştım
benanneoldumm Mukaddes_5 ben cihicco silikon emzik aldım tutmadı çok pişman olmuştum avent almadığıma fakat şu iki gündür yatarken tutuyor sanırım başardık iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum 🥹 Sadece uykuya dalarken vereceğim bu arada 3. Sayımız bitmek üzere
Mukaddes_5 Aselin_annesii ben meme reddi yasamamak icin 2 aya kadar hic emzik vermedim simdide zorlaniyorm iste . Peki ben Philips aventi inceledm ama 0-6 ay var genellikle
Laura10 Bibs ,webaby emziklerini alip kenara koymustum.bibs i tuttu 40.gunun sonunda vermistim.halan bibs devam
Aselin_annesii Mukaddes_5 zaten Philips’in emzikler 0-6 ikililer. Diğeride 6-18 ay biz şuan 0-6 olanı kullanıyoruz almaması normal benim annemde aynısını söyledi emziği 1.5 aylıkken vermiş ama hiç birimiz tutmamışız büyüyünce emziği tıtan bebek az biz 5 kardeşiz 5imizde tutmadık annem hep bi tık büyümemizi bekledi diye sanırsam ben buna bağlıyorum belkide başka sebepleri de vardır
Burcekus Mukaddes_5 benim bebeğim 2buçuk aylık ben de uyku esnasında rahatgeçsin meme de uyumasın diye bir sürü emzik denedim en son Philips aventi aldım onu sevdi şükür uyku esnasında veriyorum sadece
First_Lady Avent soothie, Avent ultra Air nigt, Wee baby denedim bende elimle destekleyince tutuyor bıraktığım an atıyor ağzından 🥴 napcam bilmiyorum 🥴
Zelihailhab First_Lady aventin emziğini bende almıştım ama bebeğim almadı . Biberon kullanan bebekler alıyor genelde onu . Eğer emziriyorsanız size tavsiyen NUK kauçuk uçlu emziği alın küçücük ve cok yumuşak . Bebeğin ağzından düşmüyor . Ben aylarca her emziği denedim ama ağzından düşüyordu ve öğürüyordu
Aselin_annesii Beraninannesii ayy cok güldüm ya 😹 emziği ağzından atıp sinirleniyor benim bebeğimde yavrum zaten sen atıyorsun emziği neyin siniri bu ya 🤣🤣🤣
Mukaddes_5 Aselin_annesii 6-18 olarak var mi yani. Yoksa ikilinin icindeki biri 0-6 digeri 6-18 mi. Cunku 6-18 sitelerde hic denk gelmedim
Aselin_annesii Mukaddes_5 6-18 olanı var canım hepsiburada veya trendyoldan bakabilirsin avent 6-18 diye aratırsan çıkar zaten. Emzik kutusunda iki emzik var 6-18 alırsan eğer ikiside öyle maalesef keşke dediğin gibi olsa.