saresmami Kizlar hadi bana bal kabagi tarifleri verin, yarin bal kabagi ile biseyler hazirlamak istiyorum ama bi türlü internetten kafama göre bulamadim 🤭 belki burda yapabilcegim tarifler önerirsiniz 🥰 Simdiden tesekkürler ♥️
Glrmila saresmami bal kabagi corbasi kizim severek yiyor. Bal kabagi havuc tatli patetes ve sogan buharda haslayip cok az blend ediyorum uzerine zeytinyagi mis afiyet seker olsun
Deletedmom_54 saresmami minicik minicik doğrayıp biraz irmik ve ilikli kemik suyunda pişiriyorum. Geçen gün kapya biber sarımsak ve bal kabaklı çorba yaptım onu da çok sevdi aslında kızım bal kabağını çok seviyor farklı tarifleri bende kaydedeyim
Deletedmom_68 saresmami Balkabağını oğlum çok sevdi. Tattırdığım sebzelerden 3 tane içinde balkabağı tabi bir tanesi, çorba yapıyorum. Hipp ya da milupa bebek bisküvisi biraz suya koyup 30 saniye ocakta tutup ezip üstüne balkabağı ekleyip yediriyorum Ya da direkt balkabağına pekmez ekleyip yediriyorum Balkabağı+avokado ezip azıcık pekmez ekliyorum
biradamavisi saresmami Didem Uzel paylaşmış geçen gün bende bugün yaptım. Balkabağı, sarımsak, soğan, çok az kırmızı mercimeği haşladım sonra tereyağı un kavurdum sütünü ekledim kremalı balkabağı çorbası oldu. Benim damak tadıma hitap etmedi Ama azılarını çıkarıyor oğlum bugün tek yediği şey o oldu diyebilirim.
saresmami Glrmila tatli patates yerine normal patates kullansam olur mu ki?🥲🥹 kizim 13 aylik artik baharatli tuzlu yemekleri yiyebiliyor. Bu corbaya ne tür baharatlar yakisir acaba? ☺️
Glrmila Glrmila tabiki kullanabilirsiniz tatlı patetes sart degil. Zerdecal yakisir hemds bağışıklık güçlendirir
GozdemHilal Gecen gün yaptım sevdi oğlum balkabağı,pırasa, pirinc,yogurt,yumurta biraz un ve nane koydum tereyagı da .Blenderladım.Çok severek yedi.