DeryaDerin Kızımı bişeyler yiyodu bi arkadaş tavsiyesi üzerine lavanta yağı esansı aldım ve beşiğine damlattım kızımı uyuttum ve deliksiz uyudu niye çok uyuduğunu anlayamadık çünkü diş dönemindeyiz uykular firari 2 saate bi kalkar mızlanırdı netten lavanta uyku yapar mı diye baktım ve yaparmış neye niyet neye kısmet 🤩 Tabi doktora falan sormadan kullandık denemek isterseniz yinede sormakta fayda var ama bitkisel bi koku sonucta umarım zararlı değildir
Neslihankarabal DeryaDerin ben hep odaya sıkarım suyla karıştırıp hem sivri sinek vb. Böcekler girmiyor odaya hemde burnu tıkanmıyor. Uyku yaptığını ilk defa duyuyorum
NekwaSultan DeryaDerin dogum yaparken de bir mendile sikip koklayin diye okumuştum netten cidden insani sakinlestiriyo
Yusra34 DeryaDerin Esansını bırakın lavanta keseleri vardı hediyelikleri,onlardan bir tanesini beşiğinin baş ucuna koyuyordum daha cok kücükken cok sakinleşiyordu. Esansı neler yapmaz ki 😅 aklıma düştü tekrar yapacagım
DeryaDerin Neslihankarabal anksiyete ye strese iyi geliyormuş sakinleştirici etkisi varmış Bilmiyordum ama evin heryerini esansladım cidden hepimiz sakiniz maşallah 🤩
DeryaDerin Sdclk üç damla baş sol köşeye üç damla ayak sağ köşeye çok yoğun bi koku oluşuyo ilkte sonra uçuyo hafifliyo Denerseniz deneyimi paylaşın lütfen merak ederm 😊
DeryaDerin Sdclk üç damla baş sol köşeye üç damla ayak sağ köşeye çok yoğun bi koku oluşuyo ilkte sonra uçuyo hafifliyo Denerseniz deneyimi paylaşın lütfen merak ederm 😊
DeryaDerin Esraabozdemir09 aktardan aldım ben hatta adam okula başlayınca yakalarına kıyafetin ense kısmına birer damla damlatın bit gelmez dedi
Bsrerkk DeryaDerin illa sağ sol köşeye damlatmak mı gerekiyor ben kızımı iki yönlü yatırıyorum tam olarak baş kısmı ayak ucu falan YOk 😁
Sdclk DeryaDerin benim kızım yatağından başka yerde uyumuyor bi yeregiderkrn bebek arabasına damlatcam inş işe yarar:))
Sdclk DeryaDerin benim kızım yatağından başka yerde uyumuyor bi yeregiderkrn bebek arabasına damlatcam inş işe yarar:))