Wonderful_mom İçim yanıyor dünden beri 😔 Kim bilir anneciği ne hâlde 😭 Allah’ım ne olur bir mucize olsun iyileşsin 😭😑😔
Vera1810 Wonderful_mom sokaga çıkmaya korkuyorum inanın yazık bu çoçuklar mecbur kış ayı 5 de hava kararıyor allahım korusun hepsını
Balim61 Wonderful_mom Bitanesine teshis konulmus dieri taburcu edilcek galiba onda yokmus ankaraya sevkedilmsler. Kopegin yavrusuna yaş attiklarini icn kopek saldirms ve cocuklr ailedn saklamis bnu tabi belirti baslaymca mecbr anlttilr. İnş düzelir rabbim safi ismiyle sifa versin inş oda taburcu edilir bi an önce
Vera1810 Wonderful_mom o kadar kafam gitmiş kı yorgunluktan uyutuldu derken bida uyanamayacak mı yani allahım naısl bir imtihan, 😔
Merlinlin Wonderful_mom hayır uyutmak derken yaşamına son vermekten bhsetmemişler uyutup tedaviye devam etmekten bahsediyorlar. Netten okudum şimdi davranışlarında hırçınlık ve anlamsız konuşmaları durduramadıkları için uyutup tedaviye çalışıyorlarmış. Gerçi kurtulma şansı azmış umarım mucize olur 😔
Ysgl26 Wonderful_mom iştr bu yüzden çocuklarımıza canlılara zarar vermemeyi öğretmemiz lazım. O köpek te yavrusunu korumuş içgüdüsel olarak. Dünden beri köpekler toplstılsın öldürülsün diye bi dünya yıktılar ortalığı. Onlar da can. Zaten ülkemizde hayvanlara zarar vermek için fırsat kollayan bi kesim var.. Diğer yandan rabbim çocuğun ailesine sabırlar versin.. çok zor bi durum. Belki köpek ilk ısırdığında müdahele edilseydi bu durum olmazdı. Allahım hiç bi canlıya evlat acısı yaşatmasın 😔
Ballkizimm Bir tanesi uyutulmus. Sebebi aci cekmesin diye. Tedavi surecinde aci cekmesin, tedavi işe yaramaz ise aci cekmesin diye uyutuldu… Allah sifa versin yavruya annesine babasina da sabir versin allah yardimcilari olsun..
irva Ysgl26 Kuduz durumu varsa ilk anda da mudahele edılse farketmez.Ama dedıklerıne katılıyorum.Bazen mahallemde cocukları goruyorum kedıye kopege tekme tas atmak ısterken hemen uyarıyorum.Bazılarını konusarak anlatarak yola getırdım de bazı cocuklara ne kadar soylesem de bos gelıyor.Insanoglu hep ne yapıyorsa kendıne yapıyor.Allah kımseye yasatmasın boyle durumlar.Bende bır anayım benımde kuyruguma bassalar bende evladım ıcın karsılık verırım.Hayvanlarda da bu durum aynı.
Serpil51 irva çok gereksiz ve saçma bir yorum aynı bu pitbul ısırınca diyorlar ya bu zamana kadar hiç saldırganlık yapmadı diye savunanlar var ya sizde onlardansınız öyle anlaşılıyor
marscicegi irva anlamadığım için soruyorum kuduz aşısı yapılsa tedavi edilmez miydi, nelerin çaresi var bunu neden cozemediler acaba