Aliciagirl Oğlum 2 yaşında dün gece birden burnu tıkandı bugün hep burnu aktı hiç durmadı az önce de titremeye başladı kalın giydirdim ateş yok bu arada örttüm üstünü elleri böyle oldu Korktum üşümekten mi acaba acile gitsem ne yaparlar bilmiyorum
ybk2019 Aliciagirl benim oğlumda böyleydi götürün hemen ic atesi var dedi doktor yatıs yaptı kanı cekildi aynı böyle sıtma geldi titredi el ayakları buz gibiydi alnında yoktu atesi falan bir an önce götürün cok gecmis olsun allah korusun vakit harcamayın
Tugce Aliciagirl Eviniz çok mu soğuk? Bilmiyorum, yorum yapamıyorum ama tedirgin oldum. En azından doktoruna mesaj atsanız veya sağlık ocağına bir sorsanız iyi olabilir.
Happydef Aliciagirl acile götürün benim kızımda ateşi yoktu hatta akşam yemegindeydik birden titremeye başladı elleri morardı hastaneye gittik ateş 39 çıktı nasıl oldu anlamadım beklemeyin evde ne olur ne olmaz.
baykuskiz_ Aliciagirl ogluma aniden yuksek ates gelecegi zaman bu sekilde oluyor. Kalin giydirmeyin isterseniz ya da bir acile gidin. Gecmis olsun