okuyor Selam kızlar, Ay boyunca hangi tadımları yaptınız, neleri yedi bu ayda bebekleriniz? Bebeğim 6 ay 15 günlük . Şimdiye kadar tattiklari Kabak Havuç Brokoli Patates Yoğurt Muz Elma İrmik Balkabağı
expectopatronum okuyor kabak, havuç, bal kabağı, patates, brokoli, ıspanak, kapya biber, elma, armut, muz
eserekli_kiz11 okuyor kabak havuc patates bal kabagi karnibahar brokoli yumurta sarisi labne armut muz
Amitimu okuyor ayvayı nasıl vereceksiniz haşlayıp mı? Biz de elma armut muz yoğurt patates ve havuç denedik. Kabızlık sorunu yaşadık patates ve havuça zeytinyağı ekledim doktorumuza danışarak
okuyor expectopatronum maşallah. Kapya biber biz de denedik. Yazmayı unutmuşum. Çorbasını sevdi kızım 🥰
evlatcan expectopatronum brokoli ıspanak kapya biber nasıl veriyorsunu bunları? Bide kaç aylık bebeğiniz?
Defnemmm1 expectopatronum bu verdiklerinizi üç gün kuraliyla mi verdiniz yoksa günlük birini mi diyorlar ya 3 gün yoğurt şu bu diye biz daha ek gıdaya gecmedik ama simdiden araştırıyorum 🙂
expectopatronum Umutluym az suda haşlayıp dibinde kalan suyuyla blend ettim azıcık da zeytinyağı ekledim 🤗
expectopatronum Aysegul93 valla benim bebeğim aşırı gazlı bi bebek zaten kolik normalde de gaz sorunu bitmedi o yüzden brokoli verince de değişen bişey olmadı yani ekstra bi gaz yapmadı.
okuyor Amitimu meyveleri cam rendede rendeleyip veriyorum. Elma benim kızımı çok çabuk tuvalete çıkarıyor. Tuvaletini yapmazsa hemen elma veriyorum.
okuyor Amitimu cam rendede rendelemezsem de şöyle yapıyorum. Bebek irmigini suyla pişiriyorum. Üstüne meyveyi katıyorum. Sert gelirse bebişe böyle yaparım
expectopatronum evlatcan brokoliyi buharda pişirip çatalla ezerek verdim. Ispanak çatalla ezilmiyo o yüzden az suda haşlayıp suyuyla birlikte blenderdan geçirdim. Kapya biberi de suyunu tamamen çektirerek haşladım çatalla ezdim pek ezilmiyo parça parça kalıyo ama kaygan bişey olduğu için kolay yuttu zorlanmadı çok da sevdi 🤗 kabuklarını soydum ama haşladıktan sonra. 6 ay 10 günlük.
Umutluym expectopatronum bende deniym o zaman :) bal kabağı havuc patates yogurt brokoli verdm bende bide elma.bugum muz mu denesem diyorm kabuz yapiyo mi ezerek mi veriyosjz
expectopatronum Aysegul93 ben herşeyi sabah veriyorum alerjik bebek zaten eğer bi reaksiyon gösterirse gündüz farkedeyim diye.
Umutluym expectopatronum bize ebe bllendirdan geçirip ver dedi azick Pütür olsun oguruyor sizinki puturlu yiyo sanrm dmi 6 ay 10 gunlgz bzd