Burcudemirel Arkadaşlar kızıma işe başladığımdan beri mama veriyorm sütüm giderek azaldığı için aptamil kullanıyorm 3 aydır ama aptamilin bi pronutra olanı alıyorm bazende advence alıyorum arasında ne fark var tam anlamadım ikisindede sıkıntı yaşamadım
Linakaya Burcudemirel bende aptamil kullanıyorum pronutra üretimden kaldırılıyor yavas yavas advence bağışıklık destekleyici üretilmiş yeni bir mama aptamilin en yeni ve iyi maması baska fark yok🥰
balcicegin_annesi Burcudemirel bende pronutra kullanıyorum aralarındaki fark diğeri bağışıklığa daha iyi olduğunu duydum ama hiç araştırmadım . Ama bu postu gördüğüm iyi oldu şimdi araştırıp bakayım çünkü ben beden sayısını bazen zor buluyorum stok da yapamıyorum mama sonuçta 🤷♀️
Tugcetuncer Burcudemirel pronutra kabız yapıyo çok çektik kabızdan şimdi diğerine geçtik rahat ehat yapıyo
balcicegin_annesi Linakaya 🤭 gerçekten mi kalkıyor ? O sebepten mi pronutra beden sayısını bulmakta zorlanıyordum ara ara kaldırılacak mı ?
Glkn Ben doktor tabsiyesi üzerine prosyneo sunu kullanıyorum yeni çıkmış kaka sorunumuz vardı o nedenle verdi ama malesef daha beter kakasını yapamz oldu napacm bilmiyorum sizde öyle bir sorun olmadı mı kakasını haftada 1 bizim müdahelemizLe yapıyorr
Meryemmtemev Glkn biDe vardı o sorun denemedgim mama kalmadı hele aptamil maffeti bebegimi bebelac golda başladıkdan sonra kaka problemimiz çözüldü
Pier Glkn ben normal aptamil kullanıyordum kabız oldu doktor önerisiyle conformile geçtik. Çok memnunum diyemeyeceğim ama en azından şimdi 3-4 günde bir kakasını yapıyor.
Pier Glkn müdahale derken? Benim bebeğiminde kaka sorunu var? Ne yapıyorsunuz siz onu rahatlatmak için? Tavsiye verirseniz çok sevinirim.
Glkn Pier annem kulak pamuğunu zeytin yağına batırıp poposununuyarıyor hafiften çıkan kakayı görmeniz lazım bu bebek neresinde tutuyo bu kadar kakayı dersiniz ilk olduğunda şoka girmiştim şimdi alıştım çatlamasına ramak kalıyodu yavrumun
balcicegin_annesi Linakaya Peki diğerini kullanmaya başlarız artık zaten o da aynı sadece onun bağışıklık güçlendiriciliği daha çokmuş dmi?