ErAz Kızlar kızımın doğum gününü kutlamayı düşünmüyorum onun yerine mevlid okutucam. Instagramda hem uygun olup hem de memnun olduğnuz sayfaların isimleri verir misiniz acaba? Aklımda tam ne dağıtacağım yok
mrvelfada ErAz Ben de okutmayı düşünüyorum. Yiyecek olarak kır pidesi ayran.. Hatıra olarakta tesbih olur mu diye düşünüyorum ama karar veremedim? Oğlum 10 ay 21 günlük düşünmeye başladım şimdiden
Flzzz ErAz merhabalar magnet anahtarlik hediyelik sayfam siyaret edebilirsiniz arkadasin dedigi gibi hem dogum gunu mevlut kapsayan bir model ayarlayabiliriz sayfam ordan yazarsaniz yardimci olurum renkli_ _tasarim35
Gokturk_ ErAz Ben oğlumu iki hafta önce kırkı çıkar çıkmaz mevlidini okuttum sünnette olmuştu.Lahmacun yanına 6 şar adet yaprak sarması yanına salata yanına ev baklavası yanına da samsa dediğimiz el açması birşey koydum kıymalı falan.Ayran bide kendim yaptım.Dağıtmalıkta şunu kendim yaptım. Hem bebek görme hem sünnet olmuştu hem mevlid bir arada çıktı 🙂
franzkafka7_ ErAz canım ben 4 aylıkken okuttum yemek olarak patlıcan tava pilav , yanına Elmalı pata kurabiyeler kremalı pasta mezeler salatalar yaptım, magnet dağıttım
Dfne02 Biz 6 aylıkken okutmuştuk mevlid pide ayran bide irmik helvası yaptırmıştık kayınvalidemlerde kendi annemlerde bi tepsi baklava getirmişti hediyelikleri kayınvalidem yaptırmak istemişti Instagram da setler var isimli yasin dua yazılı magnet lokumluk karton çanta set olarak almıştı uyguna gelmişti bide çok yakınlarımıza dağıtmaya açacaklı magnet yaptırmıştı sayfanın ismini bulursam atayım size
Mavisiim Ben de oğlum 2 aylıkken gelen gidenin ayağı tek seferde kesilsin diye yapmıştım çünkü bebeğim çok zordu o zaman ilgilenecek halim yoktu. Yaşadığım ilçede pleksi magnet yaptırdım hem de doğum hediyesi yerine geçsin diye.
Dfne02 Yasin.mevlut. hediye. dağıtmaklık diye bir sayfaya yaptırmış kayınvalidem biz memnun kalmıştık :)
Mihrimahim16 Eltim Açacak yaptırmıştı Soda kola açacağı çokta işe yarıyor ☺️ Tesbih vs gibileri insanlar kaldırıp koyuyor kenara
Efessmomm ErAz ben tesbih,Yasin,magnet ve lokumluk olan kutulardan almıştım set olarak satılıyo Instagram adresi havilashop bakıp beğenip istediğin modeli seçebilirsin fiyatıda kalitesine göre çok iyi bence