Kumsal_ada Ateşimiz çıktı sağlık ocağı carpol verebilirsiniz dedi de ben yanlışlıkla parol almışım verilebilir mi parol ?
Nessozz Kumsal_ada kaç aylık onu yazmamışsınız ama bence vermeyin ağır gelebilir nöbetçi eczane bulamaz mısınız ya da çocuklu bir komşu yok mu mutlaka vardır onda da.
Birdurummuvar Kumsal_ada 2 aylık aşısında de bize Parol vermişti 1 çay kaşığının 3 de 1 i olacak şekilde kullandık eczacı da Parol un daha iyi olduğunu söylemiş. Hekimin yanımda diye bir site var oradan da bakabilirsiniz ayına göre ilaç isimleri ve ölçülerini söylüyor
Tuba1234 Vermeyin bence nöbetçi eczaneden calpol alın. Doktor ne dediyse öyle yapmak daha uygun olur.
Kumsal_ada Daha kullanmadım ama ateşide yükseliyor reçeteyi okudum kullanılabilir diyor ama içeriklerinden dolayı bazı sıkıntılar olabilir diye kararsız kaldım
Kumsal_ada Nessozz eczaneden alacağız bende kullanmakta tereddüt ettim kullanmayayım en iyisi , komşumuz yok maalesef 🫠
pattisanne Kumsal_ada biz de parol kullandık sadece doktorumuz tylol ve pedifen 2 yaşa kadar verilmemeli demişti.
ssari1903 Kumsal_ada bize 2. Ayda parol verilmişti hep parol kullandım hatta üst üste sordum calpol değil mi diye ikiside aynı dedi