laisa 40ım çıktı ama üç gündür hala sarı kokulu akıntı devam ediyor epizyotomi dikişlerim iyileşti fakat çooo hafif sızlıyor düzelir mi bu durum kaşıntı acı hissi vs yok enfeksiyon değil yani sadece akıntım uzadı
Prensinannesi23 laisa loşi diye bir akıntı geliyor çok ağır kokuyor eğer geçmezse bir doktora gidin enfeksiyonda olabilir
Bendeanneoldum laisa benimde aynı 40ım çıkalı 3 gün oldu ama o sarı akıntı hala devam ediyor kanamam ztn 26. Gün kesilmişti ne zaman bitecek bnde sabırla bekliyorum
Duman laisa benim de aynı oldu geçer bi zaman sonra ben 40 gün lohusalık geçirdim (kan devam etti) 40ımız çıkınca birde adet oldum 40 başı deniyormuş ona da oda 7 gün sürdü
Prensinannesi23 Hazelinannesi benim geçmemişti ben gittim fitil krem birde intim jel verdi hemen geçirdi kaşıntı yanma yapıyordu berbattı uyuyamıyordum resmen
rkykrt laisa merhaba bende de koku vardı akıntı az olmasına rağmen doktora gittim 40tan sonra enfeksiyon var dedi fitil verdi. Siz de gidin mutlaka varsa enfeksiyon çözülsün en azından.