Pinardefne
[bilinmeyen] bzimkide 2 aylıkken inmiyodu üstünden 4.aydan beri istemiyo artık beş aylık olcaz bi kaç gün sonra
Pinardefne
[bilinmeyen] gerçekten mi bende kaldırmıştım bi kaç kez dhaa deniyim belki durur 😊
Pinardefne
[bilinmeyen] yarın deneyip yazıcam 😊
Cutebaby
[bilinmeyen] bende 200 lira verdim aldım ama şuan 3 aylığız 10 dk anca duruyor seviyor mu çözemedim keşke dönence alsaydım diyorum
Yeliz
[bilinmeyen] 2 aylıkken kullanmaya başladık. 7 aylık olacağız 1 aydır az kullanmaya başladı. Döne döne her yere gittiği için artık içinde durmak yerine fırt fırt çıkıyor. Max 1 ay sonra bende satıcam mecbur 😊
Duygual
[bilinmeyen] nasıl bi şey link atar mısınız? Ben de almak istiyorum oyun halısı, bebeğim 2 aylık, ama çok ilgisini çekmez şu an sanki ileriki aylar daha ilgili olur diye düşünmüştüm. 1 ay erken doğdu, bazı şeyleri sanırım daha geç yapıyoruz biz, agulama, gülme vs gibi.
Deletedmom266
[bilinmeyen] tamda oyun halisi araniyodum bugun.ben talibim🙋♀️
Deletedmom266
[bilinmeyen] bursa
Gamze_06
Bebeğim 5bucuk aylık baya oynadı 2 aydan 5 aya kadar halada oynar ama artık içinde durmuyor oyun halısını üstüne çekiyor öyle oynuyor ama devamlı değil çünkü dönmeyi yönelmeyi öğrendi yakında emeklicek ve oturmayı öğrençek oyun halimız piyanolu 6 aylıkken de piyanonun yönünü değiştirerek kullanılacak die resmî var üstünde 😊
ikizlerim
[bilinmeyen] satarsaniz fiyati nedir
G_ADAN
[bilinmeyen] yeğenim de biraz oynayıp sıkılmıştı dediğiniz gibi şimdi oturmaya başkayınca hiç çıkmıyot ondan ayrıyetten piyanosunu da çıkartıp kullanıyo bekletin bence
Aslancik
[bilinmeyen] bence satmayin benim bebegimde sevmiyordu simdi daha iyi sadece oyuncaklara uzanamadiginda bagirip cigliklar atiyor ama motor gelisim icin uzanip almayida ogrenmesi lazim zamanla sevecektir inaniyorum
Deletedmom266
[bilinmeyen] resmini gorme sansim varmi bu uygulamada mesaj falan atabiliyormusun
TugceAsyaY
[bilinmeyen] ya bizde de tam tersi halıda durmuyo dönenceye bayılıyo 😂
Cesmom
[bilinmeyen] benim oğlanın herşeyi sorun herhalde ya bende aldım ama hiç sevmiyo 😂
Baharellezi
[bilinmeyen] arada kaldırın oyun halısını 4 yada 5 gün unutur tekrar koyunca oyalanır, ben diğer çocuklarımda bazı oyuncakları bir ay kadar kaldırırdım dönüşümlü çıkarırdım sonra yeni almışım gibi heveslenir oynarlardı
Pinardefne
[bilinmeyen] benim kız sabahtan beri oyun halısının tepesinde oynuyo şükür 😀😀😀