ayseberberk Kızlar uyku eğitimi vermeyi düşünmüyordum, benm kokumla uyusun ben uyuturum uğraşırım diyordum (emerek, kucakta sallayarak uyuyor)tatile gittik orda rahatszlandım hastanede kaldım kayınvalidem görümcem ilgilendiler, resmen çocuk benden fazla hasta oldu , uyutamamışlar, ben kucağıma bile alamayacak kadar rahatsızlanan, ve dedim ki evladıma kötülük etmişim, kendime bağımlı yapmışım, ben olmayınca çocuk perişan olmuş, ve dedim ki gider gitmez başlıyorum uyku eğitimine ama hiç bi bilgim yok , açıkcası gücüm de yok, daha kendimi toplayamadı, şuanda oğlum on defada falan dalıyor heralde, yatırıyorum,yarım saat uyuyo ağlayarak uyumuyo tekrar alıyorum kucağıma emziriyorum pışpışlıyorum uyuyo . 15 dk/10dk/30 dk böyle devam ediyor uyanma süreleri en sonunda iyice dalabiliyor, 4 buçuk aylığız، böyle ufak ufak geçiş alştrmları yapmak istiyorum , tecrübelilerden yardım bekliyorum
Yigitkomuz_ ayseberberk canım benimde öyleydi sezen ketenci oy uyku eğitimini videosunu izledim youtube de biz 2bucuk aylığız fayda etti denedim ama bugünde gene uyumadi küçük olduğu için heralde daha anlayamıyo