lalbg Grupyildizi oluyo öyle şeyler maalesef. Ben bi kez geciktirici içmiştim sonra tüm döngüm bozulmuştu. Kullanabiliyosanız tampon kullanın o şekilde girenler var.
Dilruba_1 Grupyildizi erteleyin otelle görüşün ben de sık tatile gittiğim dönemlerde hep regl durumuna göre ayarlardım siz çok önceden rezervasyon yaptırdıysanız belki böyle denk gelmiştir tabi
Grupyildizi Dilruba_1 ailemle gidiyorum cnm annem babam kardeslerim falan oyuzden benlik bi durum yok babam ayarladigi icin
Miniklerim123 Hiç başıma gelmemişti taki bu yaz tatiline kadar hiç kullanmamıştım tamponu ama gerçekten çok büyük rahatlık mecbur tampon kullandım her ne kadar içime sinmese de
Patilimom Grupyildizi tampon kullanın her tatilde istisnasız regl olurum tamponla girerim havuza denize hiç sorun olmaz. Sudan çıkınca lavaboya gidip değiştirin
Miniklerim123 Grupyildizi inanır mısın internetten nasıl takılır nasıl çıkarılır bir ton baktım 🫣🫣🫣o kadar korktum yani
Yagmur46 Grupyildizi tampon kullanın,ben hep o şekilde yapıyorum denk geldiği dönemde. Denize de girdim havuza da girdim hiç bir problem olmuyor,hem de doğru yerleştirdiğiniz takdirde aşşırı rahat 👌
Z15224564 Grupyildizi neden ki? Büyük rahatlık bence. Ben sıcak havalarda bile takıyorum terletmiyor. Sadece sık değişim gerektiriyor.
Yagmur46 Grupyildizi hiicc korkacak bi şey yok,hatta bi şey diyeyim mi bence pedden daha güvenli bence, rahatlığı da cabası. Hele ki sıcak havalarda bulunmaz nimet. Dene valla pişman olmazsın