areninannesii Merhaba anneler. Bugün gece uykusuyla beraber oğluma uyku eğitimi vermeye başlıyorum. Azıcık korkuyorum başaramıycam diye dayanamıycam diye . Umarım başarırım çünkü buna ihtiyacım var . Eğitim vermiş olan anneler motivasyona ihtiyacım var
goktugmom_061220 areninannesii Merhaba 😊 Bende 8 buçuk aylıkken uyku eğitimi verdim oğluma. 23 aylığız çok şükür uykusu gelince gider park yatağına emziğini alır uyur bende üstünü örterim. Sabırlı olun sakin olur herşey güzel olacak. Gece değil de gündüz başlamanızı tavsiye ederim
Ulkuverasmom areninannesii korkuyorum başaramıcam dayanamıcam diye düşündüğün sürece başaramazsın kızıma 8 aylıkken verdim eğitim evet ağladı ama kucağımda sallarken de ağlıyordu hemde saatlerce 🤦🏻♀️ Benim sağlığımın buna ihtiyacı vardı ve verdim hamile olduğumu öğrendim ve oğlum doğar doğmaz verdim eğitimini 8 aylık oldu oda çok şükür ikisi de yatağında kendi kendine uyur akşam yatar sabah kalkarlar 🙏🏼 İnanın akşam onlar uyuduktan sonra o kadar çok zaman kalıyor ki bana bütün işimi hallediyorum aynı zaman da dinleniyorum
areninannesii goktugmom_061220 eğitmenimiz gece başlamayı uygun gördü . Ay inşallah bizde başarılı oluruz
Ezoooooo goktugmom_061220 kimden danışmanlık aldınız ben kendım yapayım dedım ama becerebılır mıyım bilmiyorum
areninannesii Yarıda bırakmaktan korkuyorum . Aslında destekçimde yok . Eşim istemiyor ağlayacak diye
goktugmom_061220 areninannesii Ağlayacak diye düşünülmesi yanlış. Ağlayabilir çok doğal. Çünkü alışkanlıklığından vazgeçmek istemiyor sebebi bu. Mesela memede uyuyorsa bunu devam ettirmek istediği için ağlıyor ya da ayakta sallıyorsanız bunu devam ettirmek için ağlar. İleri boyutta ağlamaktan bahsetmiyorum. Normal ağlamasında bir problem olmaz. Siz annesi olarak bunu daha iyi anlarsınız. Ne kadar şeftali sabırlı olursanız o kadar kolay olacak.
areninannesii Ulkuverasmom işte destekçim olmadığı için kendimi yalnız hissediyorum. Deseler ki yapabilirsin . Kendime gğvenim var dayanabilirim diyorum ama ya çocuk çok ağladığında yeter diyip beni durdururlarsa diye korkuyorum
goktugmom_061220 Ezoooooo Hiç kimseden almadım kendim verdim. Çünkü oğlumu en iyi ben tanıyorum. Çok araştırdım internetten.