[silindi] Kızlar benimle aynı zamanda bir arkadaşım doğum yaptı o Biagoia ne ise onu ve zinco kullanıyordu çocuğunun gazı yok ben ise sadece zinco kullanıyorum hem kakasını geç yapıyor hem de gazı çok fazla nasıl yapicam bilmiyorum ki akıl verin bana akıl 😩
Gozanca [silindi] biz mamayla besleniyoruz aptamil conformil kullaniyorum hic gaz problemi olmuyor tabiki gazi cikiyor mamadan once bacak egzersizi yapiyorum birtliyor sonra mama yiyor kendi cikartiyor gazini genelde ben garantiye aliyorum :) gazdan aglamiyor hic ilac kullanmadim 5 ay 8 günlük
Yusufcuuk 5 aylık oğlum ama hala gaz sorunu var damlalar işe yaramıyor sabahlara kadar ağlıyor gazdan ya sabır diye diye bekliyorum geçmesini
Aysegularici Gozanca bende o mamayı kullanıyorum kirizlerimizi çözdü çok şükür ama genede biraz sancimiz oluyor sabaha karşı genelde baskiyor sanırım gece hareketsiz yattigi icin
Gozanca Aysegularici ben mamadan bir saat sonra bacaklarini karnina ittiriyorum mamadan oncede oyle alıştım bebekken gazi cikartamiyordu tek hala devam edince rahat geciyor.