Semsem5 4 aylık bebeğim protein alerjisi olduğunu söyledi doktor alerji maması similac alimentum önerdi taşı kötü başta keçi sütü verdiler golden goat işe yaramadı Protein alerjisini bilen var mı? Ne yapmam gerek 😢
Aysenil_ Semsem5 kızımın çoklu besin alerjisi var bir profa gidiyoruz birçok çocuk doktoruna da gittim sayısız makale okumuşluğum var bu forumdaki her alerji başlığını açar okurum protein alerjisini ilk defa duydum.
Busraktuncc Semsem5 canım alerjisi olan bebekler için elimde 15 kutu bebelac pepti junior bebek maması var normalde 150 tl ben kutusunu 40 tl den satıyorum isteyene ihtiyacı olana hepsini toptan 350 ye veriyorum
Semsem5 Aselim38 huzursuz gaz değil karın ağrıdı kaka rengi yeşil kaka sorunu sindirim sorunu var test oldu çıktı
Ogretmenannis Busraktuncc doktor alerji mamasını ücretsiz yazıyor zaten siz niye 15 kutu aldınız ki ...
Deletedmom0043 Busraktuncc devlet bu mamayı ücretsiz karşılıyor zaten siz neden ücretli satıyorsunuzki
SelimSongur Alerji mamaları para ile satılamaz !!! Bebeği Alerjisi olan anneler doktor rapor çıkarıyor bedavaya !
Aysenil_ Freud ama hanımefendi süt proteini alerjisi dememiş,Protein alerjisi demiş süt protein alerjisi deyince sadece süt akla geliyor protein deyincede tüm hayvansal gıdalar🤔
Medusa Protein alerjisi ablamın bebeğinde vardı. Et süt yumurta hayvansal proteinlerin hepsi maalesef. Ablam bi deri bi kemik kalmıştı o dönem, kendi yemeyip çocuğu emzirmiştş 1 yaşından sonra geçiyor.