ceybug yarım saatte bir uyanması atak dönemlerinde yada diş ye olur hasta değilse . Bebeklerin bir süre yarım saat ve 45 dk gibi bir kendi içinde sistematik olarak uyanma süreleri var desteksiz uyuyanlar yani emzirme ayakta sallama kucakta uyuma gibi desteklerle uykuya dalmayan çocuklarda uyanıyor ama kendi kendine dalıyorlar tekrar ama desteğe alışmış bebekler bunu sağlayamıyor o yuzden uyku danışmanlarınada sorsanız size bunu söyleyecektir . Emerek uyuma alışkanlığı varsa yerine emziği koymaya çalışın Dicem ama bu seferde emziği düşünce uyanır . Şey yöntemi var deneyin bi 30 dk sonradan daha doğrusu 28-26 dk gibi uyandır diye bir sistem var uyuyan bebeği uyandırıyorsun çokta sarsmadan oda yarım saatlik uyanma süresinde uyanmadan devam edıyor zamanla kendine kendine uyuyormuş ben denemedim . Böyle akış verdiğime de bakma bende kucakta sallayarak uyutmaya alıştırdığım için 20 aylık oldu halen her defasında kucağıma alıp tekrar uykuya döndürüyorum ama yarım saat süreci geçti artık hasta filan değilse diş yoksa bir yada iki uyanıyor