cansuacioglu Eflin00 maalesef ancak bir tık kusmaları azaltıyoruz başa çıkmak mümkün değil 6. Ayda geçiyormuş herkes sabırla bekliyor sadece başka bir çözümü yok
Emine003 Eflin00 mama içiyo oğlum canım reflü maması kullanıyoruz o iyi geldi çok şükür şimdi hiç kusmuyo denecek kadar az çok çok şükür 🤲
cansuacioglu bebegim86 doğduğundan beri sürekli kusması bazen emdiğini direk kusup bazende 1-2 saat içinde kusuyordu yani sindirdikten sonra ama sürekli kusuyor her beslenmede ve huzursuz çok ağlıyor belirtilerimiz bunlardı
Eflin00 yareninannesiiii biraz geç cevap vermiş olacam ama aptamil ar anne süttü reflü yatağıyla ve gaviscon infat diye bir ilaçla aza indirdik
Emel04 Ben anlamıyorum ya doğduğundan beri kusuyor 4 aylıktan sonra azalır dedi doktor şuan 6 buçuk aylık kilosu yetinde olduğu için ilaç vermedi ama taksit taksit kusuyor
bebegim86 cansuacioglu benim bebegimde hırıltı var int baktığım da reflü belirtisi olabilecegi yazıyor ondan sordum. Aşırı bir kusmamız yok bazen az miktarda sadece