Pamukanne1 1 buçuk yaşında oğlum geceli gündüzlü aşırı terliyor göğsünden kollarından bellisi uyurken özellikle üstünü ince giydiriyorum yine aynı neden olablr anlamış değilim sizinde öylemi
Brutal-Betty Pamukanne1 10 yaşında oğlum bebekliginden beri öyle halen daha okuldan gelir forması atlet ter içinde yaz kış terliyor hormonları hızlı çalışıyor Muş bir sorunu yok dedi doktor o yüzden çok hasta oluyor
Beyzarell Pamukanne1 benim oğlum da sıcağa gelemiyor gece üstünü örtünce uyanıyor veya geri açıyor gündüz uykularında saçlarından terliyor
OgretmenimKukla Pamukanne1 Benim oğlum da öyle. Gece saat kurup sırtına bez koyuyorum. D vitamini verdiğim zaman sanki daha az terliyor gibi. Bana öyle geliyor.
AylakMatmazel OgretmenimKukla bu konuda haklı olabilirsiniz. Oğlum 3 ay 20 günlük aşırı baş terlememiz vardı, doktor D vit. 3 damladan 5 damlaya çıkardı demir ilacını da kilosu çarpı 2 yaptık.
Mys30 OgretmenimKukla biraz önce dinledim bi doktordan cok baş terlemesi kemik erimesi belirtisi olabilirmis eğer düzenli d vitamini veya günde 500 ml den fazla mama alıyorsa bu durum çok düşük diyordu.
Mihribann94 Pamukanne1 erkek cocuklarına özgü birşey herhalde benim oğlumda 11 aylık sadece saçları uyurken uyanıkken sürekli terliyor değim yerindeyse su akıyor kafasından ve bazen hiç birşey yapmadan oturduğu yerde terliyor doktoruna sorduğumda normal olduğunu söyledi🤔bende alıştım terledikçe kurutuyorum😅
OgretmenimKukla AylakMatmazel Yaa değerlerine baktırmak lazım demekki. Teşekkür ederim cevabınız için.