KahveliVera Çok acil sorum var kızlar şimdi WhatsApp’a yeni güncellemeler geliyor arada engellenenler listesinden birisini WhatsApp kendisi çıkartabilir mi sizce
RainOverMe KahveliVera hıc denk gelmedım bır ara engelden cıkarıp tekrar engelleyınce engel suresı uzuyordu yanı surelıydı. Sımdı sure yok dıye bılıyorum
Yakamos KahveliVera yillardir bir kiz arkadaşım engelli whatsapp,ta nedense hala cikarmadi engelden 😂
MasalsMommy KahveliVera Hayır çıkartmaz. Benim whatsappimda da esiminkinde de engelli kişiler var hiçbir güncellemede engel kalkmadı kimseden. Ben telefon değiştirip yeniden giriş yaptım o zaman bile duruyordu
KahveliVera RainOverMe evet onu bende hatırlıyorum ama bilmiyorum neden sadece 1 kişi çıksın ki diyorum da
RainOverMe KahveliVera bildiğim kadarıyla mumkun degıl cıksa hepsı cıkar. Hatta bır ara engel kaldırınca hemen engellenmıyordu bu daha eskı bır ozellık, oyle bır ozellık gelmedıyse sanmıyrm bır deneyın baska numarada belkı cıkaran kısı tekrar ekleyemedı lısteye sonra da unuttu kaldı
KahveliVera Yakamos evet ben anladım ama sizlere de emin olmak adına sordum ya Allah mahkemeee yolları
Bellaela Hyr engel süresi yok engel aynı sekılde kalır bildiğim kadarıyla uygulamayı silip tekrar yüklediğinde tekrar numara ile açılış yaptığında engelli kimse olmaz neden icin içini yiyor cnm şüphen varsa kodu kopyala ona gelen mesaj sana gelsn ☺️
Bellaela KahveliVera eşinizin teline wp ayarlarına girin orda karekod var onu kendi telinize kopyalayın Google da bakın bi bi uygulama var yine wp gibi indiriyorsunuz yada PC varsa orda böylelikle eşinize gelen mesaj size de gelıyor ama ilk eşiniz okumalı mesajı yoksa siz açarsanız okundu oldugunjanlarsa sıkıntı bi dönem yapmıştım boşa çıktı ama olsun 😂birde wptan hiç bir mesaj arama çıkmıyor mahkemede çıkartamıyor
KahveliVera Aslhn-06 bi kadın var eşime yavsiyordj bu da normal iş arkadaşım dedi ben engelledim 1 5 senedir engelliydi bugün baktım engel yok ben i