Esinozbdk Merhaba bugün bestlak damla kullanmaya başladım sizlerde süt artışı oldumu merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu
Laylaylaylaylom Esinozbdk bende kullanmıştım sütüm güzeldi fakat ondan mı bilemiyorum annem kayınvalidem yardımcı olduğu için uyku açısından güzel dinleniyordum ona bağlıyorum çok uzun süre ve düzenli kullanmamıştım zaten
amansallagitsin Esinozbdk evt duzenli kullanimda is gorursunuz ancak bu damlayi kullandktn snra bol su icmek dinlenmk uyku onemli lahana ispnaka kvrck dereotu badem ceviz findik bulgur et tavuk bunlr gzl sut yapr
Esinozbdk maysa55 inşallah bende görürüm mama vermek istemiyorum nedense tabi zor durumda kalınca mecbur vericem ama daha 56 günlüğüz
Esinozbdk Laylaylaylaylom ailemle farklı şehirde olduğum için benim dinlenme gibi seçeneğim yok ama olsun bebişim için değer
Esinozbdk amansallagitsin bugun aksam basladım yarından ıtobaren duzenlı kullanmaya baslıcam inşallah bende faydasını görürüm çok sagol 🌸
Momdyg Esinozbdk bende etkisini gördüm hatta bitince yenisini alana kadar sanki azaldı sütüm gibi hissettim. O yüzden hemen aldım😂 ama süt attırmak önemli ama kalitesini arttırmakta önemli. Yani bol yeşillik ceviz çiğ badem falan hurma incir kuru incir falan .
1eerkekkannesii Esinozbdk çok etkisini gördüm mutlaka kullanmalısın, ayrıca bebeğiniz küçükse lahana falan da süt yapıyor ama çok gaz yapar. Yedikleri ise dikkat edin☺️ ben bu damla ve bol su içtim.
Esinozbdk 1eerkekkannesii bende yazdıgımdan beri kullanıyorum faydasını gordumm valla iyi oldu gunde ıkı kere mama veriyodum şimdi 1 e düşürdüm 🥰
yagmurkokusu_ Esinozbdk kilo yapıyor bende bestlak humana hepsi doğuma 72 ile girdim şuan 74 kiloyum.
Esinozbdk Sevgidgr valla ben yazdıgımdan beri gunde 3 kere kullanıyorum gerçekten faydasını gördümm 🥰
burjuvaanne Esinozbdk genelde cogu annelere yonelik plasebo etkisi gibi birsey ayni etki gaz ilacindada oyle iceriklerinin hepsi zeytinyagi ve tahin yagi 😄
[silindi] Bestlak damla kullanıma başladıktan sonra bir süresi var mı acaba 1.5 -2 aydır kullanmıyorum da tekrar başlamak istiyorum sorun olur mu bozulma açısından bilen var mı 🙏