Aselzade Kızlar 2 aylık bebeğimde ara ara hafif hırıltı oluyor çok üzülüyorum doktora gidicem ama ne önerirsiniz
Lolita Aselzade canım o hırıltı emin ol her bebekte var.Normal yani can sıkılacak durum değil yalnızca düzenli olarak serum fizuolojikle burnunu nemlendif ve ardından temizle.Bu durum için doktora gitmene gerek yok bence ana yine de sen bilirsin.
Deleted0089 Aselzade bebeğin küçük benim kızım 5 aylıkken öyleydi ıhlamur verdim 3 gün geçti.. Ama seninkine verilir i bilmiyorum.. 3 4 kcaykasi verdim ise yaratmıştı bende
Hanifemusa Tatlım biraz kokulu oluyor ama bunu denemelisin; soğanı 4 e böl üzerine karanfil taneleri sapla (bu kokusunu hafifletir.) Bebegin yattığı odaya koy. Ne siz ne bebek ınsallah hastalanmaz. Hastaysa da kısa süre de topar .
Zeynopd Hanifemusa her gun yenı bir soğanla mı yapıcaz acaba? Kesip koydugum zaman ilkten etki ediyo ama sonra kokusu geçiyo sanki
Hanifemusa Zeynopd soğanın üstündeki kurumuş yeri soyarsanız yine kullanılıyor sonra yeni soğan gerekiyor tabi