GlgnOlgun Kızlar merhaba bebeğim üç aylık geçen ayın 13 ünde spiral taktırdım ama bir ayın içinde üçüncü adetimi görmeye başladım bu durumu yaşayan var mı acaba ?
KuzyAkn28 GlgnOlgun bende bir buçuk yil adet gormedim doğumdan sonra ama sonra oldum bir hafta adet oluyordum ustunden 5 gün geçiyor yine oluyordum. Doktor duzensizlik oldugundan dolayı doğum kontrol hapi verdi 3 ay mutlaka kullan dedi. O yüzden doktora gorunmeni tavsiye ederim
Biroyku GlgnOlgun benimde kızım 3.5 aylık 1 ay önce spiral taktırdım nerdeyse 2 haftada bir adet oluyorum ve normal kanama olmuyor kahverengi lekelenme oluyor. Doktora gidicem
GlgnOlgun KuzyAkn28 spiralden mi diye düşündüm ama onda ara kanama oluyormuş bu normal adet kasık ağrısı bel ağrısı sinir streste oluyor
KuzyAkn28 GlgnOlgun spiralden de olabilir diye dusunuyorm çünkü bendd dogumdsn sonra 3 aylık ignelerden vurundum. O gecikme yapar demişti sağlık ocağındski doktor.
GlgnOlgun Biroyku İlki tam adetti sonraki kahverengi lekelenme sonra hafif kırmızılık geliyor şuan. Bazı nünyeler spirali kabul etmiyormuş öyle birsey sanırım 😣
KuzyAkn28 GlgnOlgun koruyor emzirme döneminde 3 aylık kullanılrmş. Benim bi sıkıntım olmadi. Kilo aldirma di örneğin. Kafam rahatti.