Busemertt Tamam reklam olsun da dan diye “sıcak yemeğin sıcak olucak “ diye bağırmasalar ben genelde çocuğu uyuturken ya da uyuttuktan sonra bakıyorum foruma çocuğu geçtim ben yerimden sıçrıyorum en azından sessiz bi reklam olsa ?
Buse-94 Busemertt evet şuan çocuğumdan uzağım yanımda olsaydı kesin açmıştı gözünü. Dediğin gibi bendede bi sıçrama oluyo yani 10 dakikada 3 reklam çıktı şimdi bunu yazarken yine çıktı mesela 😀 bazen yazarkende reklam çıkıyo üç dört tane sayfa açılıyo gelde sinir olma 😀
Damlay Busemertt Valla bence abartılı bir reklam durumu var uzun zamandır o yüzden kullanmıyorum uygulamayıda 🤦🏼♀️
Kubrasolmmaz Busemertt merhabalar Yeni bir güncelleme yapıldığı için bir kaç gün reklam entegre edildiği için normalinden fazla sürmektedir . Eğer bir kaç gün sonra tekrar aynı şikayetler varsa DAHA FAZLA - bize ulaşın kısmından mail atabilirsiniz . Keyifli formlar dilerim 🌸
Busemertt Buse-94 onlara da amenna artık bi de miniminnacık çarpı koyuyorlar reklama ona denk gelene kadar siteye git gel ilallah geliyor 😂 binbir emekle uyuttuğum çocuk uyanınca daha kötü oluyo 😂
Buse-94 Busemertt ya benimki uyanmazdı sadece gözünü açar kapatırdı geri ama yine o uyancakmı acaba korkusu başka yani 😀 elim hazırda bekliyo resmen çarpının çıktığı yerde çıksında basayım hemen diyee