Alyabebek34 Kızım 1,5yaşında kulağını deldirmek istiyorum siz kaç aylık veya kaç yaşında deldirdiniz bir sorunla karşılaştınızmı
Baakpnr- Alyabebek34 5 aylıkken deldirdik sorun yaşamadık ağlamadı da krem sürdüler ondan dolayı sanırım 11 aylık şimdi bır sıkıntı yok ❤️
yagmurkokusu_ Alyabebek34 6 aylık deldirdim ama keşke deldirmeseydim büyüdü yukarıda duruyor hafif birde kulakları kepçe olunca tuhaf geliyor diğer kızımda da geç deldireceğim 2 yaş bile olabilir
Nuray23 Alyabebek34 1bucuk yaşında deldirdim hiç bı sorun olmadı. Bı kaç gün antibiyotik li krem sürdüm hergun mutlaka 180 derece bı sağ bı sol döndürdüm. Hala da ara ara dondururum. Bana verilen kağıtta 6 hafta kulakta takılı olması gerekli yazıyor sonra istediğimiz küpeyi takabiliyoruz.
Alyabebek34 Bsraaakrs yarın deldiricem küpe almana gerek yok kuyumcu kendi küpesini takıyor ilaçlı oluyor
Bsraaakrs Alyabebek34 o 1 hafta takılı kalıyor sonra değişiyor değil mi unutmuşum nasıl oluyor başka Bi küpe beğenmiştim öyle aldım duruyor deldirseydim hayırlısıyla takacam inşallah umarım kolay geçer bu süreç 🌸
Baakpnr- Alyabebek34 onu en fazla 15-20 gün sanırım kullanıyorsunuz biz de sonra altın küpe alıp taktık
masalbebegimmm Alyabebek34 o geçici küpe bence altın alın bazılarında alerji yapıyor ben mesela asla sahte birşey takamıyorum
Alyabebek34 Bsraaakrs deldirebilirsin bak birisi yorum yapmış 5buçuk aylıkken deldirmiş biz geç kalmışız büşbüş🙈
Alyabebek34 Baakpnr- evet canım altın küpemiz var hediye gelmişti teşekkür ederim bilgilendirdiğin için🙈 çok ilgili annelersiniz böle anneler iyiki varlar🌻
Alyabebek34 yagmurkokusu_ anladım canım kuyumcu ortadan delmemiş olabilir ona dikkat etmemiz gerekiyor yada delerken bebişiniz hareket etmiş olabilir😯
3310umbozuk Kızımda artık istemeye başladı 2.5 yaşında bende çok istiyorum ama çok ağlar uğraşır vs diye çekimserim
Alyabebek34 3310umbozuk ağlamaz artık uyuşturucu sprey sıkıyorlar anlamıyor bile ağlar biraz ama oda olucak o kadar
Busranehirmila 3310umbozuk kendi istiyorsa deldirebilirsin. Benim kızımda 2 yaşından beri hep istiyordu. Geçen ay halledildi o iş. 27 aylık şuan. Hiç acıma vs olmadı. Uğraşmıyor da. Bakıp bakıp beğeniyor. Dün altın küpe alıp taktık ilk takılan küpeleri çıkardık. Herhangi bir sorun yaşamadık
Nuray23 Alyabebek34 evet. Yoksa yapışıyor küpe döndürüp hava almasını sağlamak lazım daha erken iyileşir
Nuray23 Alyabebek34 krem mikrop kapmasını önlemek için. İltihaplanmamasi için. Eczanede deldirdim ben ordan aldım.
EndlessLove_ Alyabebek34 kızım 17 aylık aksesuarlardan hiç ama hiç hoşlanmaz. Küpeside hazır ama kendi sevmediği için deldirmedik 🤷
Alyabebek34 EndlessLove_ sevmediğini nerden anladın bizimki de şapka takmaz bandana takmaz ama küpeyi anlamaz heralde çıkaramaz onu😂
EndlessLove_ Alyabebek34 mesela sende anlamaz heralde diyosun. Benim kızımda şapka bandana hiç takmaz tokayı farketse çıkarır atar. Taksam farkedince direk ağlamaya başlar alır atar. Lastik tokayı çıkarabilse onu da çıkarcak uğraşıyor çünkü. Küpe taksam eminim eli sürekli kulağında olacak asılıp duracak. 17 aylık isteyip istemediği şeyleri bana belli ettirebiliyo şahsen kızım