cansubrldmr Selamlar herkese. Bebeğine yulaf unu ile muhallebi yapanlar o şekilde de kilo aldırıyor mu? Pirinç unu ile yapıyorum ben içine devam sütü katarak ama yulaf ununu da duydum denemek istiyorum. Deneyenler memnun musunuz?
Sevilay61 cansubrldmr devam sütüyle nasıl yapılıyor ben de alerjı mamasını o şekilde vermek istıyorum da ölçü ayarlaması nasıl oluyor
DamlaKck cansubrldmr Ben tam yulaf ununu muhallebilerde kullanıyorum canım. Kilo aldırıyor mu özellikle bilemiyorum ama pirinç unundan çok daha besleyici olduğu kesin.
HamzasMomy Bende merak ediyorum. Bebeğim az kilo almış doktor pirinç Muhallebisi onerdi. Yulafli olan daha iyiyse ondan alırım bende
cansubrldmr Sevilay61 canm 1,5 tatlı kaşığı pirinç ununu 150ml su ile pişiriyorum. Piştikten sonra mama tabağına alıp içine 5 ölçek devam sütünü toz olarak ekleyip soğuyana kadar eze eze karıştırıyorum.
cansubrldmr Sevilay61 canm 1,5 tatlı kaşığı pirinç ununu 150ml su ile pişiriyorum. Piştikten sonra mama tabağına alıp içine 5 ölçek devam sütünü toz olarak ekleyip soğuyana kadar eze eze karıştırıyorum.