oyoyoyyedibeni heyecanlanınca ve yeni birşey görünce kendini sıkıyor ve titriyor nedeni nedir? Normalde yapmıyor, ne zaman gecer
Hilal-95 oyoyoyyedibeni benm oğlumda sıkıyor kendını ııııııhhhhhhhh diye ellerını felan ama oyun yapıyor öyle bizimki heyecandan felan değil smrasında gülüyor bende gülüyor. Acıkcası kıpkırmızı oluyor sizinkide öyle bsymi
oyoyoyyedibeni Hilal-95 yok kızaracak kadar degil bazen sinirlenince bazen heyecandan yapıyor bu duygu durumlarında oyun icin degil
Hilal-95 oyoyoyyedibeni benm oğlumda sıkıyor titriyor ellerını ama oyun gibi öyle sınırlendiği için değil huydur ama muhtemelen unutur ben mesela dişlerini çok sıkıyordu gıcır gıcır sesler cıkıyor diyr deliriyordum ama zamanla unutu oda unutur muhtemelen ya
oyoyoyyedibeni Hilal-95 bende oyle dusunuyorum ebe ye de sordum içine atar gibi sinir anında oluyorsa sıkıntı dedi heyecandansa sorun degil dedi takip edin dedi
oyoyoyyedibeni incismom babası acarsa goruyor veya cok acil wc ye falan gireceksem kırmızı balık 5 dk falan ama cok fazla izlemiyo neden
incismom oyoyoyyedibeni ben arada açıyorum çok heyecablanıyor o zaman ellerini ayaklarını titretip gülüyor
oyoyoyyedibeni incismom sanırım heyecandan oluyordu ya benim kızım simdi 13.5 aylık baya bıraktı o hareketi
oyoyoyyedibeni Deletedmom_73 ebe ye de sordugumda içine atar gibi sinir anında oluyorsa sıkıntı dedi heyecandansa sorun degil dedi takip edin dedi
Deletedmom_73 oyoyoyyedibeni Zaten benimki de çok yapmıyor ara ara yapıyor istediği bir şey olmayınca yapıyor 😂