Betul-08 Kızlar bebeğim 4 aylık 5. Ayda ek gıda başlayacağız neler almalıyım kafam karışık nasılsyapecegım muhallebi yapıyorlar mesela pirinç unu falan bebek tarhanası mesela en aciller ve olmazsa olmaz neler var
Yarim_Kilo_Kiyma Betul-08 Bence en önemli aparat buharda pişirme zımpırtısı, oğlum 2 yaşında mesela brokoli için hala kullanıyorum. Ayrıca meyve ile asla başlanmaz. Yoğurt, Sebze ve çok sonra meyve ve çatal ile ezin öyle alıştırın derim
Deletedmom_21 Betul-08 6 ay tadım seklinde olacak o sizin dedikleriniz 7.ayda basliyor uzun kollu önlük mama tabağı meyve suzgeci mama sandalyesi suluk mama kasigi yeterli
Wanderlust Betul-08 1,5 yasinda hic muhallebi vs vermedim bos besin degeri yok bebegi sisiriyor sadece doktorum da onermedi besleyici sebze/et vs yemeklerle besleniyor en basindan beri
Frfr1- Betul-08 once bi dediklerimi tadim yaptirin 3 gun kuraliyla ondan sonra muhallebi corba cici bebe vs verebilirsiniz
Betul-08 Deletedmom_21 suluk pipetli mi olmalı bebeğim şuan anne sütü alıyor sadece ne biberon ne emzik tutması suluk tutabilir mi nasıl oluyor suluklar
Deletedmom_21 Betul-08 pipetliye alisirsa daha iyi olir ama siz direk damlatmaz bardak alin onun ucu biberona biraz daha yakin yumuşak bakti ondada içemiyor suyu bardakta yada cay kaşığıyla verirsiniz