Deletedmom_23 Küçük insanlar ve büyük hayaller serisinde tanesi 10 tl ye geldi kızlar💃💃💃💃 HEPSİBURADA indirimini kaçırmayın😁
Sontvbukucu Deletedmom_23 ben de aldım dün 5 tane 😂 5 kitap 50 tl kampanyasından aldim. Bugun geldi 😂
Deletedmom_23 Sontvbukucu Aynen bende o şekilde aldım. 😁Şu kirpicik kitabını çok bekliyordum o da indi baya 😁
Deletedmom_23 Benisahtesevme2 Yok bacım 30 a almadım. Toplu alışveriş yaptım o şekilde 83 liraya mı ne anca düştü 😁nerede 30 kız
Benisahtesevme2 Deletedmom_23 Vallahı ıkısı 70 falandı bır de kıtap yurdunda daha uygun kıtaplar ama toplu alımda düşüyor olabılır onu bılemedım 🫣😍
Deletedmom_23 Veragillerden Rica ederim hocam da biri bitmiş dedi valla ben alalı 1 saat olmadı nasıl bitmiş anlamadım
Deletedmom_23 Benisahtesevme2 Kitapyurduna baktım ama hepsiburada diğer kitaplarda daha uyguna geliyordu şekerimsu. Büyük sorular kitabını hiç o fiyata görmedim ama görsem iptal eder oradan alırım. Link bulursan bana gönderir misin instagramdan😁
anonimhanim_ Deletedmom_23 Şu bulurum seni çiftlikte serisi var bende hiç sevmedim ya mantıksız geldi çocuğumda bakmadı bile yüzüne 😅